Šta je novo?

iPhone SE

Kad se ocekuje SE2? U septembru ili ipak ne s obzirom da su sad izbacili 64 model?

Verovatno ne pre 2018 a kakav je trend mozda budemo osudjeni na velike apple telefone. Ni samsung ne pravi mini verzije flagship telefona par godina već. :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung ih nikada nije ni pravio, samo ih je tako nazivao. :d

Ja mislim (i nadam se) da će Apple nastaviti sa razvojem SE, s obzirom na uspeh prvog modela

Poslednja izmena:
Ovih par dana koliko sam korisnik se-a mogu da kazem da sam jako zadovoljan u globalu. Fluidnost os-a, multitasking i baterija cista desetka. Ima par stvari koje jos nisam progutao ali polako, ima vremena a i apdejtova... Kako mogu preko interneta iz paketa da apdejtujem recimo fb app koja je veca od 200 MB? Nesto u opcijama mozda?

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Za sad mislim da ne moze ios limitira na max 100MB ali sa dolaskom ios11 nece biti vise tog limita.

SE 2 sada, navodno, nije izasao da nebi opala prodaja iphona 7, koja je navodno losa.
Sto znaci sad kad izadje 7s, verovatno nece izlaziti ni SE2 da ne bi narusili njegovu prodaju. Mozda bude septembra 2018 :)

Poslednja izmena:
Logicnije je da to bude mart 2018. Prosle godine je u to vreme izasao,ove godine samo "osvezen" novim skladisnim prostorom,a sledece godine bi tada trebalo ocekivati novi model.

To bi bilo dobro.. Verovatno stave kameru sa 7s modela i poprave malo prednju.. Mozda sa 6s modela. Taman kad istegne ugovor da uzmem SE 2 model

A mozes i neki fotoaparat, ako je samo do fotki. Posto SE nece stekati jos par godina sigurno.

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Ma nije samo do fotki.. :).. Baterija na sadasnjem je odlicna, nije glomazan sto je takodje plus a i ima dobru podrsku.. Samo ima losu prednju kameru i zadnja je losija u low light uslovima.. Stave neku prednju sa 5mp i moze zadnja i sa IP7 ..

Može pitanje ovde... Bio sam na US store bez kartice, pa sam se prebacio na Hrvatski sa karticom, i sad ne mogu da se vratim na US bez da unesem karticu. Ne mogu da se setim kako sam uspeo iz prvog puta. Savet kako da se vratim na US?

Mislim da ne možeš više bez kartice da se vratiš..

Može pitanje ovde... Bio sam na US store bez kartice, pa sam se prebacio na Hrvatski sa karticom, i sad ne mogu da se vratim na US bez da unesem karticu. Ne mogu da se setim kako sam uspeo iz prvog puta. Savet kako da se vratim na US?

Isto tako sam se zeznuo. Nema vracanja bez kartice, naravno us store ne prihvata nase kartice pa moras gift karticu valjda.

Ina u americi tih vaucer kartica na svakoj kasi; neka vam neko uzme od tipa 20$ i mislim da sa tim rešavate problem.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li to znači da čak i kartica American express izdata u Srbiji ne radi preko američkog store-a?

Da li je moguće da nema nikoga ko zna odgovor na moje pitanje iz prethodnog posta

Pa ne radi ti ni jedna kartica izdata u Srbiji..moraš imati Američku karticu iz neke njihove banke

Imam payoner karticu izdatu u USA ona je vezana za MasterCard.

Dal da registrujem nju da li će proći?

Probaj - nista te ne kosta.

A ima li neki način da mi iz Srbije nabavimo gift kartice iz USA, ali nemamo nikog ko bih mogao lično da donese ili da se kroz neku njihovu banku registruje tamo.

Znači nabavljanje preko ebay, amzone i sl.

Mislim da ih prodaju na KP.

Imao si i ovde na forumu coveka iz ns koji prodaje kartice, a i na isrbija takodje non stop neko diluje

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imaš i sajtove gde možeš da kupiš te us gift kartice

:wave:

Trenutni lični rekord :p

9f1e44cc66446ab7dc62c3407d836d1e.png

Pa ti ni ne koristis telefon, kakve sifre to kucas :whip:

Nazad
Vrh Dno