Šta je novo?

iPhone SE

Ma ne vredi,krene kao da ucitava nesto i onda se predomisli [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ove kineske aplikacije mi se ni malo ne sviđaju u pogledu bezbednosti :p Ne bih ja to tek tako instalirao :p

Ne dajem im apple id, tako da nista ne mogu. Ja sam pre koristio cydia impactor, ali me smorilo na svakih 7 dana stavljati spotify. Ovo ako potraje bice dobro. Sad sam stavio deezer, malo da promenim :)

Ja koristim telefon stock..bez čačkanja po sistemu :)

Od sutra sam u vasem taboru. Moze li ukratko uvod u ios i par saveta sta da a sta ne ? Koje apps vredi platiti a koje ni u ludilu ? Treba mi i kvalitetna gradska navigacija asap. Jel ima nesto free ?

Sent from ass

Bas sam se pitao koliko traje sertifikat aplikacija sa tutu i sa vshare. Znaci enterprise? Imam taj library market i strasno je bagovit ali radi posao tu nema price

Od sutra sam u vasem taboru. Moze li ukratko uvod u ios i par saveta sta da a sta ne ? Koje apps vredi platiti a koje ni u ludilu ? Treba mi i kvalitetna gradska navigacija asap. Jel ima nesto free ?

Preporuka od free Google Maps i Sygic,od pay nikako Igo Primo,dosta su "stare karte" iako imam legalno kupljenu app. 2015.Q3 i ne izdaju update,što je izazvalo popizd od većine
koji su uzeli ovu app. čitaj Rewiews u App Store i sve će ti biti jasno. Od free je ok i Here, mada je ja baš i nisam koristio nešto. Pozz.

Zbog čega su cene 64GB modela na oglasima prilicno slične, ako ne i veće od 128GB modela?

I ja pratim zadnjih dana, izmace mi jedan 32gb za 300e.mts.vakum.

Ja ne videh ni jedan takav slučaj. 64gb je ispod 400e, 128 preko 400e

Evo danas mi jedan prodavac sa KP koji drži sve modele odgovorio da je kod njega 64GB 420e. Ima i oglasa sa cenom od 435e.

128GB na KP košta 420e.

Ma mani te bolesnike sa prenaduvanim cenama

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li su ajfoni sa Telenora zaključani na mrežu?

Imam audio fajl na cloudu, namenjen da mi bude zvono na telefonu.
Kako da izvedem ovo sto sam zamislio ?
Nigde ne vidim opciju set as ringtone ili nesto sl.

Preko iTunes-a.

Znaci moram da instaliram na komp itunes zbog ove operacije ?

Tako je, ne može drugačije..tj. možeš da kupiš ringtone iz muzičke prodavnice na telefonu :d

Ne samo zbog toga,trebace ti za prebacivanje slika i drugih fajlova,mozda backup podataka,itd...Kad tad ces ga instalirati.

Da nije iTunes-a nikada ne bih sredio album art za muziku. Hvala im na tome :)

Prebacio sam fajlove na telefon. Ali nemam opciju da ih setujem kao ringtone. Gde gresim ?
I kad kliknem na iTunes app na telefonu nece da ga otvori, dok onaj drugi iTunes U otvara opusteno. WTF ?

Imas na YT tutorial.

Probao, ne sljaka.
E da i kako mogu da promenim store, kod setovanja sam izabrao hrvatski store, al mi je njesra jer su cene u kunama :d
Jel mogu da promenim na US store ? I ako moze, kako to da izvedem najlakse ?

Poslednja izmena:
Mozes da promenis,ali ces izgubiti aplikacije koje si skinuo sa HR store-a. Najbolje ti je da napravis jos jedan nalog za US store. Najmanji je problem da promenis drzavu i ponovo skines besplatne aplikacije,ako vec neces da se cimas sa dva naloga. Ali ako si neke platio,moraces ponovo. Prednost kod HR store-a je sto moze da se placa sa nasom karticom,ako ti to ne znaci puno,onda ima logike da se prebacis na US.

Poslednja izmena:
Neće da izgubi ništa, napravi novi account koji ćeš da registruješ na U.S store. Pronađi negde kako da preskočiš payment informaciju odn da izabereš None.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pa kazem da ce izgubiti ako promeni drzavu,bar ja sam izgubio pre par god kada sam promenio. Najbolje mu je da napravi novi nalog za US.

Poslednja izmena:
Hvala

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Vrh Dno