Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Gledam jednokratnu uplatu. Tarifa od toliko para mi svakako ne gine i da ostanem u vipu bez telefona. Tamo mi je 1300rsd bez telefona tarifa koja mi odgovara, znaci i da kod svercera uzmem, opet bih morao da budem na toj tarifi. Ovde mi je 1500rsd i jos uzmem telefon za 440e. A tesko da ce biti 128gb kod svercera za manje para.

Pa ne mozes tako da gledas, jer ta Zmaj tarifa kosta 1000 rsd, a 1500 ti je naplacuju kada uzmes telefon.

Bukvalno, cip bruka, kamera odlicna, telefon kao sto kazes bas za "drndanje". Ja kako koristim tel meni bi baterija izdrzala od 9 ujutru do 2 popodne.

Setih se da ima onih Apple maski sa ugradjenom dodatnom baterijom. Izgleda sasavo ali pomaze.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa ne mozes tako da gledas, jer ta Zmaj tarifa kosta 1000 rsd, a 1500 ti je naplacuju kada uzmes telefon.

Pa kazem ti, kod vipa bih placao tarifu 1300rsd bez telefona, a onda bih morao da kupim telefon sa strane, a sigurno ga ne bih dobio za 440e(128gb). A u mts bih imao tarifu za 1500rsd sa telefonom za 440e. Tarifa je samo 200rsd skuplja od mog troska bez telefona u vipu, a telefon me izadje znacajno jeftinije nego da ga kupim sa strane.

Iz tog ugla gledam.

Poslednja izmena:
Sledeći SE će imati bateriju od 1003mAh.... Dal ima mobilni telefon danas na tržištu sa lošijom autonomijom baterije od novog SE?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Čovek radi 3x bolje recenzije od Pece. Jedan od retkih likova sa našeg govornog područja koje puštam jer me ne zamaraju.
Slažem se u svemu što je rekao za SE.

+1 za tonija

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mogu na sve da se adaptiram ali na lošu bateriju ne mogu (tačnije ne želim). Telefon je tu da on meni služi a ne da se razmišljam hoću li izvući korišćenja do 4, 6 ili 8 sati naveče.
Ko malo koristi telefon ili mu treba kao sekundarni tel. samo napred, po svemu sudeći neće biti razočaran.

Onda pucaj na x seriju ili 11

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Čovek radi 3x bolje recenzije od Pece. Jedan od retkih likova sa našeg govornog područja koje puštam jer me ne zamaraju.
Slažem se u svemu što je rekao za SE.

+1
Pratim ga od 2014, kad sam poceo da pratim smartfon svet. Nije sad nesto ultra informativan, vise je okrenut "obicnim" korisnicima, ali ga vredi odgledati s vremena na vreme.

Meni deluje da će jedini problem biti baterija.
Imam šemu da ga uzmem iz USA ili Kanade, ali ta baterija će da me zakolje i baš ne bih da razmišljam o tome. Jedno prepodne da ga nagazim sa 4G i lošim signalom posle podne kad se ugasi, pa da ga zavijem u 100e i bacim u dunav.

Ništa ostalo mi ne smeta.

Jedino da se pomiriš sa tim da nosiš power bank.

Preterujete oko baterije. Ovaj tel ni nije namenjen za maltretiranje i high tech user-e. Izdrzace 1 dan sigurno, a ko hoce moze na svakom tel da slomi bateriju, los signal, igrice, max osvetljenje itd. Sto svemu trazite manu, niko ko hoce power house od baterije nece ni gledati SE...ima xr, 11 itd pa izvolite. Ne moze sve u malom i za male pare, mora malo kompromisa da se pravi za ove parice. Pa S20 exy nece veci sot izvuci od ovog malise... imao sam svojevremeno u isto vreme s9 i ip8. Ip8 je 50% bolje gurao od s9. Bice to skroz korektno.

Nego je za babe i dede koji ne diraju telefon, a daju 400,500e za telefon? :D

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Možda i do 7.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Onda tema 11 pro max, taj ce izdrzati...definitivno ovaj nece biti za hard core no life korisnike.

Iskreno mislim da je ios 13.4.1 djubre i videcemo batt sa novom verz os-a

Preterujete oko baterije. Ovaj tel ni nije namenjen za maltretiranje i high tech user-e. Izdrzace 1 dan sigurno, a ko hoce moze na svakom tel da slomi bateriju, los signal, igrice, max osvetljenje itd. Sto svemu trazite manu, niko ko hoce power house od baterije nece ni gledati SE...ima xr, 11 itd pa izvolite. Ne moze sve u malom i za male pare, mora malo kompromisa da se pravi za ove parice. Pa S20 exy nece veci sot izvuci od ovog malise... imao sam svojevremeno u isto vreme s9 i ip8. Ip8 je 50% bolje gurao od s9. Bice to skroz korektno.
Ja sam se pomirio da neće biti nijedan fon koji će meni hard core dan da izgura.. Tako da ono..
Imaš power bank, imaš na poslu za punjač.. I rokaj haha

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Stigao novi SE za suprugu i odmah ga prosledio dalje, naručiću joj iPhone 11.
Na žalost, ubili su ga sa baterijom a ona previše drnda mob.

Nisam ga otvarao, ipak je poklon u pitanju i dobio para koliko sam ga i platio.

znaci nisi ni proverio bateriju...nego po pricanju sa strane si odustao?

Dovoljno je klipova na YT o bateriji. ;)

Koristio sam apple smart battery case za 6s,onda je baterija skoro dupla i izvuče od ujutru do 1 2 u noć bez problema. Tako ce i ovde biti slucaj, ali računajte da ce case biti 100 do 150e.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

I na debljinu kao da nosiš tri telefona

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno