Dizajn ovo ono bla bla bla, pa mislim kad mi samsung izbacio telefon kao s7 npr, a flagship spec iz 2020. da bi se usr..i od para, samo sto niko nema mu.. da to uradi osim appla...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Sto je samo dokaz da uodate u narednih pet godina mozda i nije vise prednost.Moze sad da izgura. Onda dodje ios14, digne mu clock na normalnu brzinu, posto je sad underclockovan i posle sam Bog ne moze da te spasi. Meni je obican SE fenomenalan telefon i odlicno radi i sve, al bukvalno od ios11 imam problema sa baterijom. Cak sam i novu stavljao u programu zamene baterija i nista. Jednostavno, kad ti update presudi, to je to.
Da sam ga mozda prvi put koristio sa ios11, ne bih se zalio, ali moj je dosao sa ios 9.3.1, tako da znam sta znaci baterija na starom SE.
Otkud znas provereno ce dignuti clock?Moze sad da izgura. Onda dodje ios14, digne mu clock na normalnu brzinu, posto je sad underclockovan i posle sam Bog ne moze da te spasi. Meni je obican SE fenomenalan telefon i odlicno radi i sve, al bukvalno od ios11 imam problema sa baterijom. Cak sam i novu stavljao u programu zamene baterija i nista. Jednostavno, kad ti update presudi, to je to.
Da sam ga mozda prvi put koristio sa ios11, ne bih se zalio, ali moj je dosao sa ios 9.3.1, tako da znam sta znaci baterija na starom SE.
Pa i nije neka ponuda. U mts-u uz O1 tarifu koja je 2k din. možeš da uzmeš P30 za 270€.U Austriji je kod A1 250e uz tarifu za mlade koja je mesecno 23e a podrazumeva 16gb neta i neogranicene poruke i pozive. Za tu ciljnu grupu ce biti hit tamo.
Nije stvar samo u brzini kloka, već u tome što, u slučaju da je isti oboren uz eventualno kasnije povećanje brzine istog će autonomija i ovako slabašne baterije biti još lošija. Ako i nebude povećanja brzine, biće update-a iOS-a koji sa sobom uglavnom povlače i sve kraću autonomiju (tj. sot). A složićeš se da korisničko iskustvo koje sa sobom povlači da je telefon više vremena na punjaču nego u rukama korisnika, nije baš najprijatnije. Pritom telefon dolazi sa ultra sporim 5V punjačem. Što se samog OS-a tiče, zamoli bih te da mi navedes (ukratko) koje su to prednosti iOS-a u poređenju sa Androidom, šta to isti ima što ovaj drugi nema? Ne pitam cinično ili da bih ulazio u neku raspravu iOS vs Android i offtopic, već da znam u čemu je iOS toliko bolji od Androida, a da nije dizajn UI-a ili tako nešto. To je već stvar ukusa i ličnih preferencija.Ovde izgleda sve samo hardveraši i klokeri, nikome nije važan OS ili su svi ubeđeni da je svejedno da li imaš Android ili iOS, a važno da li je CPU-u oboren klok ili nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari