Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ne znam kako vama, ali ja evo par mjeseci koristim VeilXT i ništa se izvitoperilo nije. Sve je na svom mjestu. Mada ja opet nisam neki reper, jer ja jednako pazim na telefon i sa i bez zaštite na istom.

@Djilkosh_NS
Nemam pojma gdje imaju prodaju ili su samo online. Imajus ad akciju -20%, pa naruči. Tako sam i ja pred novu godinu. Uostalom, sasvim sigurno je da ih ima negdje fizički u US-u...

Rekao sam drugaru ako nadje Nomad u BestBuy-u ili negde da kupi, ako ne nadje, nema veze :)

Pa ako ne nađe nomada, uvek može da ti uzme Apple. A nomad šalje i ovde a nije veliki šiping, 10-15 dolara ako se dobro sećam.

iPhone 7

4bf8550a6a8e76ccf315196e253647e1.jpg

Doduse nemam fon jos ali ajd... :)

Kod mene obrnuta situacija,imam telefon i čekam da stigne rhinoshield

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa ako ne nađe nomada, uvek može da ti uzme Apple. A nomad šalje i ovde a nije veliki šiping, 10-15 dolara ako se dobro sećam.

To mi je vec puno para. Ne isplati mi se :)

Tako oko 30-ak dolara moze, sve preko 40 najn.

Nekoliko zanimljivih podataka:

Horace Dediu @asymco

Apple and Samsung sold about the same number of smartphones last quarter. Average iPhone price: $695.
Average Samsung smartphone: $182

Apple accounted for 18% of smartphone unit sales in the fourth quarter, but it captured a whopping 92% of industry profits, Canaccord Genuity reported Tuesday.

Apple has a long history of taking the vast majority of smartphone industry profits. In some quarters, it accounts for more than 100% of smartphone profits because other vendors lost money
, according to Canaccord Genuity.

Among six major vendors surveyed, four were profitable in smartphone sales in Q4, Canaccord analyst Michael Walkley said in the report. They were Apple, BlackBerry, Samsung and Sony

Pare gube Microsoft i LG.

Ja isto silver uzeo, ali samo zato sto nije bilo MB-a. Sad kad vidim, dobro je sto sam uzeo silver.

Ko zna gde im je ispao pa se ogulilo.. Steta pa siv nema prednji crni deo.. Nema nista ruznije od belog telefona
Jes da nije ceo beo ali taj prednji deo (beli) je jako ruzan

Meni se 7+ ne guli. A i meni je beli telefon toliko ruzan pogotovo zbog zvucnika i senzora.

Ne hranite trola.

Sent from my iPad using Tapatalk

To niko ne može da ti kaže. Sve zavisi od njih kad pošalju koliko traje putovanje i koliko je brza naša carina. Meni nekad stiže nešto za dve nedelje, nekad za 3, a sad kad je bila nova godina čekao sam skoro dva meseca.

iP7

Dobićeš broj za praćenje, pa ćeš moći da pratiš sve. Ujedno ćeš i znati kad će biti kod tebe i kad je blizu i ko koči.

iP7

Za rhino kažu da je jedna od najboljih što se tiče padova. Da baš čuva telefon.

iP7

već par puta sam pomenuo Thule maske.

Što se tiče padova,nema im ravnih.

Koštaju duplo više,al mislim da vrede svaki dinar.

Slazem se ali su upropastili ovu za iP7 jer je deo oko lightning porta sada od gume a ne od tvrdog materijala kao za 6/6s i posle odredjenog vremena bi se garant isteglio i mrdao.

iPhone 7

Imao sam svojevremeno thule atmos x3 za 6+ i to je odličan case kome treba ozbiljna zaštita.
Pozitivne stvari su grip je odličan,dugmići isto,lip je više nego dovoljan. I e2e glass može bez problema.
Negativne - malo je bulky case,otvor za lightning port je bio dovoljan samo za stock kablić tako da je naprsnuo jer koristim samo anker kablić. Nove generacije su kompatibilne i sa third party kablićem.
Btw zbog tog napsnuća na case-u sam dobio novi x3!

https://drive.google.com/open?id=0B6O7XfiDM5zsaHlsaWNWSTBZQUNINThVY0RUS3FBU2dDLVg4

Poslednja izmena:
GD 3D protector poslat jutros, 3 dana posle placanja i jedan dan posto sam poslao poruku da ubrzaju slanje. Cekam da stigne pa javljam utiske.

Instalirao sam 10.3 betu 2. Telefon dosta fluidnije radi. Za sada nema nekih problema. Za bateriju je jos rano ali mi se cini makar ista autonomija kao na 10.2

Šta ima od novosti u 10.3?

iPhone 7

Primetio sam dosta buggova na 10.2.1, kameru čekam po koji sekund kao na 6s ponekad, desi se da kamera skroz zaglupi ako je koristim u nekim drugim drustvenim app i onda nece ni da se otvori preko ios app vec moram da kilujem app pa opet otvorim, takođe sam primetio i par seckanja, ne cini mi se da je ios vise toliko fluidan... u pitanju je inače 7 plus sa giga rama vise od mlađeg brata...

Ja se ponadao da su se opametili pa ubacili grupisanje notifikacija npr.

posto ima veze sa sve iphone telefone pa da pitam ovde.. Ukoliko se uzme iphone kod madjara, da li ta jednogodisnja apple-ova garancija moze da se ostvari i ovde ili mora da se nosi u madjarsku?
Mislim ako se nesto desi telefonu, i odnese u servis (zvanican apple-ov) u Srbiji, da li ce ga popraviti ili reci "nosi gde si kupio" ?

Nazad
Vrh Dno