Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

^Ne radi link

Odakle moze da se naruci dbrand skin ili nesto slicno? Dbrand ne salje za Srbiju.

Šalje kad se plaća PayPal-om. Gledaju shipping address sa PP naloga i tako šalju za Srbiju.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ja sam video da nanose pa liquid crystal i lepo se nanese na jet black..
Bar su rekli da je to, nisam video dok su nanosili.

Ali samim tim ne vidim svrhu toga, i to se moze izgrebati kao i sve ostalo, a ne moze se skinuti.

Onda je bas svejedno, ne?

^ako pročitaš bolje sto si qoute, videćeš da piše ekrana... inače skinove vidi na eazyskinz.com i slickwraps.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dosta njih već potvrdilo na forumu, samo je pitanje da li ti se isplati da platiš slanje koje je uglavnom skuplje nego sam proizvod. Sakupi više ljudi pa poručite, tako su neki radili.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@analiticar, 100% siguran, naručio mnogo puta. Shipping je sad 4$, tako da je OK čak i da sam naručuješ.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ja sam narucio mahagoniju, bio popust 30% + 1$ shipping (promocija/popust), ukupno 7.27$ me izasao backskin posto cu napred staklo. Poslali su juce, kada dodje kacim fotke.

Ja sam video da nanose pa liquid crystal i lepo se nanese na jet black..
Bar su rekli da je to, nisam video dok su nanosili.

Ali samim tim ne vidim svrhu toga, i to se moze izgrebati kao i sve ostalo, a ne moze se skinuti.

Onda je bas svejedno, ne?

Ja nisam video nigde liquid crystal vec nano coating. Sto se tice grebanja, nista ne moze da spreci pravo grebanje, ali ako se bar nece grebati lako kao jb tipa o sto i slicno, to mi je onda ok.

Šta je bolje, slickwraps ili dbrand?

Sta je bolje BMW ili Mercedes? Tako i ovo. Nekome je dbrand, nekome SW. Slick ima vise razlicitih layer-a. Generalno isto s*anje, drugo pakovanje. :D

Stigao mi je GD Smith, posle 2 nedelje otprilike. Nisam verovao kakvo je pakovanje, bukvalno bolje nego Iphone.

4f25402dcc4bfe1b51e6d9ba93409d50.jpg

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Zanima me koliko vas kupuje dbrand(ili slicno) i koliko vas bi kupilo dbrand? :)

Što mi nisi rekao naručio bih dva kada je bio popust? [emoji4]

iP7

Jel moze dbrand za Crnu Goru?

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Vrh Dno