NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Sumnjam u to. Ali sve i da je tako, ne verujem da je uopšte primetna razlika u radu. Kao Samsung-TSMC hajp
@valdevit
Može, uzimao ja lično više puta. Samo na cenu računaj i nepovratnu Sales Tax koja ti zavisi od grada gde kupuješ, imaš na Wiki kolika je za svaki grad ili oblast.
Na sajtu kada biraš izaberi T-Mobile i pisaće ti UNLOCKED IPHONE.
Ja sam uzeo i7 sa AT&T i otključan je. Aktivirao sam ga sa našom karticom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ima veci broj vlasnika sedmice, slabije pratim temu pa da vidim jel ste krenuli da kupujete? Meni iz germanije stigli 128gb iphone 7 i 7 plus, pa ce biti kod mene par dana dok ne odu u ruke pravih vlasnika. Javite sta vas zanima i jel hocete neka poredjenja sa S7 Edge, da iskoristim dok su tu.
Jel ima veci broj vlasnika sedmice, slabije pratim temu pa da vidim jel ste krenuli da kupujete? Meni iz germanije stigli 128gb iphone 7 i 7 plus, pa ce biti kod mene par dana dok ne odu u ruke pravih vlasnika. Javite sta vas zanima i jel hocete neka poredjenja sa S7 Edge, da iskoristim dok su tu.
Kad su bila poredjenja sa 6p, kamera nije igrala bitnu ulogu i po tvom misljenju je na svim telefonima dobra (poredjenja i nijanse su nebitne). Sad odjednom druga prica.Scratch test i drop test! Trolololo... [emoji23]
Salu na stranu, mene bi zanimalo da uzmes par dobrih fotki sa flickr pa uporedis ako imas dobro kalibrisan monitor sa navedenim telefonima [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
When it comes to performance, the iPhone 7 and 7 Plus are industry-leading. It’s common to see people claiming that the iPhone has “less specs” than the competition, but it’s simply not the case and hasn’t been for a few generations now. The A10 Fusion’s Hurricane CPU core is ahead of literally everything else when looking at single threaded performance, and to the extent that two of these CPU cores is enough to remain competitive in multithreaded performance against quad core CPUs used in other SoCs. GPU performance is almost on par with the A9X used in the iPad Pro 9.7 in some cases which is a testament to the systems development team at Apple considering that the system TDP of a 10” tablet is on the order of about 5 watts while a 5” smartphone is closer to 2-3 watts. The fast flash memory at this point is nothing new but still impressive and helps to make the phone feel fast.
What makes the performance of the iPhone 7 and 7 Plus even more impressive is how that performance doesn’t compromise battery life. The iPhone 7 Plus manages to be competitive with devices that have batteries 25% larger while handily outperforming them.
Nisam kompetentan, nisam lično testirao i kažu da neke stvari ajfon radi bolje u odnosu na S7 (npr bolja stabilizacija videa, slow motion, realniji prikaz boja na fotografijama za one koji to cene), ali moj je utisak iz primera koje sam dosad video da je generalno kvalitet fotografija bolji na s7e/n7I najbolja overall kamera u poređenju sa HTC 10 i S7e.
Definitivno si me pogresno razumeo - ono sto sam hteo reci jeKad su bila poredjenja sa 6p, kamera nije igrala bitnu ulogu i po tvom misljenju je na svim telefonima dobra (poredjenja i nijanse su nebitne). Sad odjednom druga prica.
Sent from my Nexus 5X
Pojasnjenje - nadji na flickr par dobrih fotki (sa mnogo dinamike i boja) pa uporedi vernost boja na monitoru (ako je dobro kalibrisan) sa ekranom na S7 i iP7/7+mene bi zanimalo da uzmes par dobrih fotki sa flickr pa uporedis ako imas dobro kalibrisan monitor sa navedenim telefonima
Pojasnjenje - nadji na flickr par dobrih fotki (sa mnogo dinamike i boja) pa uporedi vernost boja na monitoru (ako je dobro kalibrisan) sa ekranom na S7 i iP7/7+
Jel sada jasnije?![]()
Prevarenim za sta? Ja iPhone uzimam zbog samog OS, stabilnosti i brzine, sve ostalo dodje kao plus. A sto se tice kamere kod ostalih gresis itekako - ta mala razlika kod senzora koristeci istu tehnologiju ne znaci skoro nista. I da, verovao ili ne, da iPhone ima fuji-ev x-trans na tom malom naspram ovih malo vecih video bi i vecu dinamiku, i bolje (preciznije, ne prezasicene boje), bolje detalje i bolji low light. Sto se tice velicine senzora - tu sve proizvodjace zeza fizika, jer jos nisu nasli nacin da pokose sve zive zakone fizike i da smeste veliki senzor u prostor u koji ne moze nikako da stane (o objektivu da ne pricamo).Da ali osećaj da možeš za tri puta manje para dobiti istu kameru, ne osećate se prevarenim ? O dizajnu da ne pričamo, takodje. Jednostavno naj skuplji i najbolji uredjaj na svetu, valjda bi trebalo i da bude takav a jednostavno kod kamere je veličina bitna i tu iP7 ne može da meri sa drugim, čak ni sa kvalitetnim softverom koji popravlja rezultate naročito na području videa.
Nemojte samo iz posta u post ponavljati "poslednjih godina su kamere toliko dobre da za sve ostalo uzmite DSLR". Kamere na mnogo drugih telefona su bolje a ne bi trebalo da budu.
Apsolutno! Meni i dalje nije jasno koliko postova i diskusija, čak i svađa oko fotoaparata telefona i silna poređenja a "krš" slikei ponavljam jos jednom - kamere drugih telefona mogu maksimalno da budu u rangu sa dobrim compact aparatima (iako ni to), a ti isti su u poredjenju sa DSLR/MILC krs, tako da dalja diskusija je nepotrebna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari