NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Stvarno, u pixel temi sveopšta kuknjava... Niko nije zadovoljan... [emoji4]
A niko nije ni video telefon, a kamoli koristio...
Stvarno, u pixel temi sveopšta kuknjava... Niko nije zadovoljan... [emoji4]
Evo cena:
iPhone 7 32gb - 101790
iPhone 7 128gb - 116990
iPhone 7 256gb - 131990
iPhone 7 plus 32gb - 120490
iPhone 7 plus 128gb - 135390
iPhone 7 plus 256gb - 150590
iStyle Service, Apple Autorizovani Servis
I ne samo 25% nego i još nešto, sad će još malo nova godina, biće neka promocija, a to čekam i ja kao i ti što bi mogao, pa da predjemo iz telesmora u vi aj pi![]()
M2 Note
@mikenziyu da li si mozda upoznat zasto u Srbiji iStyle drzi jace cene za iPhone nego npr. u Sloveniji obzirom da je tamo veci porez?
Apple za svaku zemlju ima kalkulaciju cene u odnosu na više parametara.
Ono što najviše utiče na višu cenu kod nas je kurs eura (koji se menja), carina, troškovi uvoza, druga godina garancije koju pokriva distributer, ne Apple...
Ne znam koliko se razlikuju ali sam poredio sinoć sa nemačkom i cene su više za 80-90€ što je OK.
iStyle Service, Apple Autorizovani Servis
Da li ce danas operateri kad puste mogucnost rezervacije da daju i pakete, da vidimo da li se isplati rezervisati i uzeti
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
Ne znam kako je bilo prošle godine ali je pretpošle bilo katastrofa.Uspeo sam i ja da rezervisem u MTS malopre, kazu kasno su dobili mail sa potvrdom da mogu da primaju rezervacije, rezervisao ip7 128gb, cena kao sto je sada za ip6s 128gb.Pitanje za one koji su rezervisali prosle godine kakave su realno sanse da ga dobijem sledeceg petka posto je od tog dana najavljena prodaja.
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari