Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Isto kao i iPhone 7, svaka čast izuzecima :)

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Evo cena:

iPhone 7 32gb - 101790
iPhone 7 128gb - 116990
iPhone 7 256gb - 131990

iPhone 7 plus 32gb - 120490
iPhone 7 plus 128gb - 135390
iPhone 7 plus 256gb - 150590

Evo cena:

iPhone 7 32gb - 101790
iPhone 7 128gb - 116990
iPhone 7 256gb - 131990

iPhone 7 plus 32gb - 120490
iPhone 7 plus 128gb - 135390
iPhone 7 plus 256gb - 150590

Ahahahah..Ludilo...

Sent from my iPad using Tapatalk

@mikenziyu da li si mozda upoznat zasto u Srbiji iStyle drzi jace cene za iPhone nego npr. u Sloveniji obzirom da je tamo veci porez?

edit: VIP izbacio rezervaciju ko hoce, ali stvarno ne znam kako da rezervisem ako ne znam cenu? Mozda mi se vise isplati kupiti na drugom mestu novu sedmicu kao npr. iStyle a u VIP-u uzeti 25%...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ne samo 25% nego i još nešto, sad će još malo nova godina, biće neka promocija, a to čekam i ja kao i ti što bi mogao, pa da predjemo iz telesmora u vi aj pi :)

M2 Note

Pobogu kako je dobra nova UAG zastita Monarch za ove telefone. Planira ko da pazari, bas me interesuju iskustva iz prve ruke

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I ne samo 25% nego i još nešto, sad će još malo nova godina, biće neka promocija, a to čekam i ja kao i ti što bi mogao, pa da predjemo iz telesmora u vi aj pi :)

M2 Note

Jedva sam izdrzao do sada, sumnjam da mogu do NG izdrzati na Telenoru...

Ne možeš ništa da izgubiš, možeš samo da dobiješ :) ja sam hteo da predjem, ali gledam da sačekam da vidim to oko nove godine šta će da ponude.

M2 Note

@mikenziyu da li si mozda upoznat zasto u Srbiji iStyle drzi jace cene za iPhone nego npr. u Sloveniji obzirom da je tamo veci porez?

Apple za svaku zemlju ima kalkulaciju cene u odnosu na više parametara.

Ono što najviše utiče na višu cenu kod nas je kurs eura (koji se menja), carina, troškovi uvoza, druga godina garancije koju pokriva distributer, ne Apple...

Ne znam koliko se razlikuju ali sam poredio sinoć sa nemačkom i cene su više za 80-90€ što je OK.

Da li ce danas operateri kad puste mogucnost rezervacije da daju i pakete, da vidimo da li se isplati rezervisati i uzeti

Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk

Apple za svaku zemlju ima kalkulaciju cene u odnosu na više parametara.

Ono što najviše utiče na višu cenu kod nas je kurs eura (koji se menja), carina, troškovi uvoza, druga godina garancije koju pokriva distributer, ne Apple...

Ne znam koliko se razlikuju ali sam poredio sinoć sa nemačkom i cene su više za 80-90€ što je OK.

Jeste OK, kad pogledas da su plate kod nas u proseku za 10% vece nego u Nemackoj.

Tvoj post bi imao smisla kada bi se cena formirala u odnosu na platu i onda bi po toj logici u Srbiji sve bilo jeftinije, a u nekoj zemlji Afrika koja je gora po standardu od nas još jeftinije. Žao mi je, ne ide to tako.

Da li ce danas operateri kad puste mogucnost rezervacije da daju i pakete, da vidimo da li se isplati rezervisati i uzeti

Rezervacije su puštene na Vipovom sajtu i mts korisničkom centru.

Cena za sada nema.

Uzas, kako da znam da li se uklapam da uzmem i koji model da rezervisem.

Zvali me povodom produžetka ugovora iz mtsa... i žena mi reče ne očekuje se iPhone 7 u toj poslovnici još najmanje dve nedelje (TC Forum Niš). Nadam se da je samo loša informacija.

Pa verovatno misli na izlozene primerke i primerke koji su dostupni odmah.

Ovo je rezervacija i bilo bi glupavo da obecaju 14.10 isporuku a telefoni tek za par nedelja stizu.

Na Telenor sajtu su izašle cene za iPhone

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Sad zvao mts cal centar i opusteno mi zena rece da jos ne moze kod njih da se rezervise, da pratim sajt ili pozovem od ponedeljka.Tuga....a ja preneo broj kod njih

Ja sam jutros napravio rezervaciju bez problema preko call centra. Nisu imali tacne informacije da mi daju ali su preorder zabelezili.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Evo sad bio i u poslovnici u Uscu, jos nemaju informacije da moze da se rezervise, na koji broj si zvao

Ja uspesno rezervisao preko sajta.

7 Plus 128GB, Jet Black.

U telenoru je ip7 sa mojim paketom jeftiniji nego što je 5s bio prošle god. aprila kad sam ga pazario.

U telenoru Iphone 7 plus 32GB gold 39.000 uz najveci paket, Premim + (6995rsd mesecna predplata) Slozicete se cena je da ti usi odpadnu.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisu normalni sa tim cenama zaista.Totalni bezobrazluk.

Hahahah Telenor svake godine bezobrzno dere sa cenama

Aj da su bolji od ostalih, nego su cak i gori

Ali su sada spustili cene ostalih iPhone uredjaja, i cena uz pakete od oko 2000-3000 je sasvim ok (ako uporedite npr sa legalnom prodajom u iStyle). Jedina mana kupovine kod Telenora je sto mora da se kesira odmah ili na 6 rata (mts, vip imaju 24, a mislim da i iStyle ima na 12 ili 24), i naravno sto je zakljucan uredjaj (kod mts isto, vip i iStyle su sim-free).
Btw. Gomila ljudi uvek pita kakve veze ima da li je zakljucan kada ti svejedno ugovor traje toliko isto. Poenta je u tome da ti otkljucani uredjaj mozes prodati bilo kome i uzeti novi tokom trajanja ugovorne obaveze - npr. prodas ga posle godinu dana i uzmes 7S. [emoji4]

I u Telenoru možeš uzeti na 24 rate, ali putem Telenor banke.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Uspeo sam i ja da rezervisem u MTS malopre, kazu kasno su dobili mail sa potvrdom da mogu da primaju rezervacije, rezervisao ip7 128gb, cena kao sto je sada za ip6s 128gb.Pitanje za one koji su rezervisali prosle godine kakave su realno sanse da ga dobijem sledeceg petka posto je od tog dana najavljena prodaja.

Uspeo sam i ja da rezervisem u MTS malopre, kazu kasno su dobili mail sa potvrdom da mogu da primaju rezervacije, rezervisao ip7 128gb, cena kao sto je sada za ip6s 128gb.Pitanje za one koji su rezervisali prosle godine kakave su realno sanse da ga dobijem sledeceg petka posto je od tog dana najavljena prodaja.

Ne znam kako je bilo prošle godine ali je pretpošle bilo katastrofa.

Vrh Dno