1password? Kako nema cloud backup, kod mene se sinhronizuje automatski preko iClouda i sve radi savršeno...uzeo je i ja,al daleko je ona od dashlane.
Em komplikovana,em nema svoj cloud backup,nego moras na drop...
@Zuba, pa valjda svi postpejd paketi danas imaju ukljucenu neku kolicinu interneta po "punoj" brzini a posle toga je free. Kako si uspeo da nagruvas racun?
Jutros skinem 6S sa punjača, svuko bateriju sa 100% na 65% za manje od sat vremena nekorišćenja. Izgasio sam sve aplikacije koje su bile u pozadini kad sam video da je opao negde na 76% jer sam osetio da se mnogo ugrejao (ista situacija se dešavala par puta na iPhone 5) međutim ne..
*** al ova baterija (i problemi sa njom) je stvarno katastrofa.
... Sad koristim Knomo...
Interesuju me neke futrole za iP6s koje kad se drže u ruci dobijete sličan osećaj kao držanje Transcend ex HDD ako znate na šta mislim? Većina futrola ne može da se proba pre kupovine pa da se oseti u ruci.
Trenutno koristim ovakvu http://www.ebay.com/itm/For-iPhone-...hash=item1a0697ed58:m:mokfBGZ1wslYHTE4LqptxSQ kao prva pomoć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari