Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

U Kruševačkom busu, koji je na relaciji Krusevac-Beograd lepo radi wifi koji imaju. Skoro ga koristio kada isao za Bg i odma se zakacio, bez problema.

Ha, eto potencijalnog razloga da možda nekada odem kući.

Meni bi sluzila kad vozim bajs. Jednom sam pao i mesec dana sam namestao hrskavicu na nosu. Za takve situacije bih voleo da je imam eventualno mozda one Thule.

Thule uopste ne izgleda bulky. Imas na yt testovr atmosa x3 i x4.

E da, daju i 25 godina garancije

Može li neka preporuka za izdržljive iphone kompatibilne slušalice sa mikrofonom? Slušalice stavim i skinem milion puta dnevno, nosim po džepovima, zakačene na jakni i sl. i riknjavaju mu u roku od 2 do 6 meseci...

Bitno mi je da su udobne i da daju makar osrednji kvalitet zvuka. Earpods mi savršeno odgovaraju po obliku i kvalitetu jedino što crkavaju...

Može li neka preporuka za izdržljive iphone kompatibilne slušalice sa mikrofonom? Slušalice stavim i skinem milion puta dnevno, nosim po džepovima, zakačene na jakni i sl. i riknjavaju mu u roku od 2 do 6 meseci...

Bitno mi je da su udobne i da daju makar osrednji kvalitet zvuka. Earpods mi savršeno odgovaraju po obliku i kvalitetu jedino što crkavaju...

Gde nabavljaš EarBuds ?

Meni te sluške uz sve perverzije koje prežive idalje rade. Šta više imam idalje od 5 samo što sam na njima opravljao kontroler tj onu plastiku pa je skrnavo al radi sve.

Ako slučajno kupuješ na kp i slično. Znaj da to nisu original sluške iako tvrde da jesu. A inače mislim da su EarBuds najbolje sluške za te pare moguće. Oduševljen sam od dana prvog :p

Gde nabavljaš EarBuds ?

Meni te sluške uz sve perverzije koje prežive idalje rade. Šta više imam idalje od 5 samo što sam na njima opravljao kontroler tj onu plastiku pa je skrnavo al radi sve.

Ako slučajno kupuješ na kp i slično. Znaj da to nisu original sluške iako tvrde da jesu. A inače mislim da su EarBuds najbolje sluške za te pare moguće. Oduševljen sam od dana prvog :p

Mavabljam ih direkt uz vakum telefon.

Jel ima neko info da li u Mts-u ima verzija Iphone 6s plus sa 64/128gb? Sa 16gb ima

Ima na webshopu

Interesuje me da li postoji neka razlika u kavalitetu zvuka izmedju mp3 i Apple Lossless? Odnosno da li cu dobiti nesto na kvalitetu? Da znam da se ne z***m sa konverzijom.

Ja mislim da kvalitet ostaje isti ako konvertujes

Ma ja reko da pitam da se sad ne mlatim ako nije neka bas drasticna razlika. Da je sad neki babaroga hi-fi sistem pa da radim.

Antutu objavio rang listu smartfona po performansama za 2015-tu:
15555-11933-13031552-content-l.jpg

http://forums.appleinsider.com/disc...ndroids-huawei-mate-8-samsung-note-5-nexus-6p

Awwww :) samo 35% prednosti :)

Sve smo ovo znali odavno, sad ce jos malo Snapdragon 820 koji ce biti veoma blizu ako ne i jaci pa onda A10 i tako sve u krug.Za nas najmanje bitno ili mozda jeste za one koji ce da mere ciji je veci.

Прошкрипало ми touch Id дугме јутрос :Д 3 мјесеца стар тел. Наздравље... Изгледа да код белих има проблема грдних са шкрипутањем... И моја претходна 6ица, и сестрин 6плус, исто

Imam ja beli(silver) 6 pa jos uvek ne skripi touch id niti sam ikad imao problema sa istim :)

Jok samo ti nisu dovoljno masni prsti da podmazu dugme :D

Pazite na Touch ID,tj cuvajte ga.
Ako se pokvari,moze ga resiti samo Apple jer Touch ID vezan za IMEI telefona i ne mozete ga prebaciti sa drugog tj mozete ali nece raditi.

Primetio sam isto to sa touch id kao da ima lufta tj pomera se ponekad levo desno i glasan je od prvog dana, upitanju je 6s 64gb space gray. A toliko su pljuvali s6 koji je imao isti luft dok edge nije imao ni malo.. To mi svakako nije nesto sto uzimam za zlo, interesuje me zasto mi i dalje stizu notif i mogu da odg na poruke a iskljucio sam sve to u opcijama pod touch id i passcode tabom?

Ides u settings pa za svaku aplikaciju posebno podesis da li i sta da ti prikaze na zakljucanim ekranu i u notifikacionom centru.

Ja ne mogu da odgovorim na poruku i nemam pristup notifikacijama kada je zaključan telefon i uključene te opcije. Jedino što se pojavi poruka na lock screenu ali tako i treba a azimuth je objasnio kako se i to isključuje. Inače, ios 9.3 je u pitanju i možda je ispravljen taj bug ako je postojao na 9.2

Ja ne mogu da odgovorim na poruku i nemam pristup notifikacijama kada je zaključan telefon i uključene te opcije. Jedino što se pojavi poruka na lock screenu ali tako i treba a azimuth je objasnio kako se i to isključuje. Inače, ios 9.3 je u pitanju i možda je ispravljen taj bug ako je postojao na 9.2

Ja sam mislio da to kad popalim onda se ni notif ne vide, sad mi je jasnije, kako 9.3 meni i dalje stoji 9.2 i pise da je up to date

Vrh Dno