Lol, Snapdragon 820 ima veći score na QHD ekranu (a ovde "samo" FHD).Sve smo ovo znali odavno, sad ce jos malo Snapdragon 820 koji ce biti veoma blizu ako ne i jaci pa onda A10 i tako sve u krug.Za nas najmanje bitno ili mozda jeste za one koji ce da mere ciji je veci.
Nije baš tako.Ne donosi, ali ako je u fonu SoC koji gura 4x više pixela (od iP6S) i ostvari veći rezultat onda je to, očito, jači SoC. Kao da imaš auto koji do 100 i 200 ide brže i odvozi brže vreme na Nürburgringu - 2x teži (od iP6S+).
Btw. QHD=2560x1440, a 6S Plus renderuje rezoluciju 2208x1242 koja se onda skalira na 1080p ekran, tako da je razlika u broju piksela ~25%.Meanwhile more broadly speaking, our initial data doesn’t paint Snapdragon 820 as the SoC that is going to dethrone Apple’s commanding lead in ARM CPU performance. Even if retail devices improve performance, Apple A9/Twister’s performance lead in CPU-bound scenarios is extensive (particularly in lightly-threaded scenarios), more so than I’d expect any kind of software refinements to close. What seems to be rather concerning is the performance of existing software that isn't yet optimized for the new architecture, well have to see how targeted compilers for Kryo will be able to improve scores in that regard. The Adreno 530 on the other hand looks to to perform very well for a smartphone SoC, besting Apple's latest, and I think there’s a good chance for retail devices to hold their edge here.
Ne donosi, ali ako je u fonu SoC koji gura 4x više pixela (od iP6S) i ostvari veći rezultat onda je to, očito, jači SoC. Kao da imaš auto koji do 100 i 200 ide brže i odvozi brže vreme na Nürburgringu - 2x teži (od iP6S+).[/QU
Nekada je bolje cutati nego se hvalititi neznanjem.
Koliko kosta polovan 6s, ocuvan? Da li je 600eur realna cena?
Nadam se da ne ovaj post dozvoljen posto nije u pitanju procena, samo me zanima koliko se krecu polovni da me neko ne zezne...
Pa nov je 850, pitanje je da li bih za moj dobio 450.Sve si sam objasnio, pitanje je samo kolika je doplata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari