MA jest glupost totalna, ali definitvno ima linija tu... Ja mislim da je Zlatiborcu OK telefon, nego posle milion problema sad ga frka hvata za sveMa i Hairgate je glupost, isto je prvo pocelo sa NOTe4 pa kao ajde i ajfon, meni se nikad kosa nije uvukla u kuciste, bradu nemam nameru da pustam.![]()
Ja sam na njegovoj slici video neke silne fleke na belim delovima telefona....
Треба им честитати ако нису поткупили Антуту. Верујем да је реалан скор ту негде. Ако је резервисано 37мб рама за графику , разлог за размишљање.
Imam utisak da su u MTS stigle šestice koje nisu proizvedene u Foxcon-u,zato što je tamo kontrola zavrsne obrade na visokom nivou. Mislim da su ove nase šestice,od kojih poneka krcka i odvaja se displej,proizvedene u Pegatron-u. Pogledajte poledjinu telefona,ako nema onog prepoznatljivog Foxconovog znaka,a na tom mestu pise samo CE i brojevi,onda moze biti da smo dobili telefone iz fabrike koja proizvodi "svega" 30% svih iPhona
Nisu isti, na EU modelima ima pomentui CE sertifikat ispisan.
http://www.whatsoniphone.com/blog/what-do-the-symbols-on-the-back-of-the-iphone-mean/The CE symbol is called the CE mark. The letters CE have no meaning (anymore), but the CE mark stands for consumer safety within the European Union. Industrial goods must contain this marking which indicates that it is complying with EU rules for health & safety set out for consumers. The number behind the CE marking indicates the class of product the mark is on. In the case of your iPhone, this will be 0682 which means it’s a communication device and corresponds with the regulations set out for selling such a device within the EU. The circle with the exclamation point belongs to the mark as well and is called the CE alert mark, again indicating this device can be safely used by EU citizens.
Има ли неких поређења, тестова? Мени ово делује потпуно невероватно.Recimo rame uz rame sa HASWELL procesorima , uz isvrstan performanse per clock-core :-D
Malo interneta imas tj ni malo viber je smesani usage nije merodavan nikako ocajan je i veoma nreprecizan
desava mi se nocu da digne usage 2 h sto evo ovde nije slucaj ali vise sa netom od7h nema sanse
![]()
Evo ja ga silujem sa netom bukvalno od jutra do večeri pa usage cepa do 10 sati.U tome je fora sto usage nije ni malo tacan izbacuje da settings trosi batt a ne ulazim u isti hahahaha :-D desava se da ga ne koristim skace vreme :-D wtf ali to nije stalno nekad npr minut ipo ne dize minut :-z bas je cudan ios8 :-Dali da batt je ok moze da se koristi vise od jednog dana pa cak i ako cepas surf kao ja :-D ps svaka cast sto nemas face zbog face-a gasim net jer bih poludeo ali sad sam pogasio notifikacije i kul je opet inace izlude od poruka tamo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari