Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Ma i Hairgate je glupost, isto je prvo pocelo sa NOTe4 pa kao ajde i ajfon, meni se nikad kosa nije uvukla u kuciste, bradu nemam nameru da pustam. :D

Ma i Hairgate je glupost, isto je prvo pocelo sa NOTe4 pa kao ajde i ajfon, meni se nikad kosa nije uvukla u kuciste, bradu nemam nameru da pustam. :D
MA jest glupost totalna, ali definitvno ima linija tu... Ja mislim da je Zlatiborcu OK telefon, nego posle milion problema sad ga frka hvata za sve :D

Moguce, mozda ima nesto drugo, a fotka Out of focus pa ni ne vidimo, ja sam prvo pomislio kriv konektor za punjenje... :-D Ps koji je logo FOXCON-a :-D Imam iste logoe kao i do sada ( a kupovao sam u Emiratima telefone i ipade) osim 6 koji sam uzeo u EU zbog 2 god garancije :-D

Ja sam na njegovoj slici video neke silne fleke na belim delovima telefona....

Ovo izvlači Dual-core 1.4 GHz sa 1 GB RAM.

OFC da nije namesteno, delje sve zivo i mrtvo koja mrcina je u IP6-ip5S to su masine van svog vremna, ne znam koliko ste upuceni u cyclone SOC arhitekturu? Recimo rame uz rame sa HASWELL procesorima , uz isvrstan performanse per clock-core :-D ubice :-D

Треба им честитати ако нису поткупили Антуту. Верујем да је реалан скор ту негде. Ако је резервисано 37мб рама за графику , разлог за размишљање.

Nije namesteno ofc , i najvise mrzim prepucavanje sa ljudima koji pljuju apple i kazu da je OUT DATED i da im je HW djubre :-D

Imam utisak da su u MTS stigle šestice koje nisu proizvedene u Foxcon-u,zato što je tamo kontrola zavrsne obrade na visokom nivou. Mislim da su ove nase šestice,od kojih poneka krcka i odvaja se displej,proizvedene u Pegatron-u. Pogledajte poledjinu telefona,ako nema onog prepoznatljivog Foxconovog znaka,a na tom mestu pise samo CE i brojevi,onda moze biti da smo dobili telefone iz fabrike koja proizvodi "svega" 30% svih iPhona

Voleo bih da vidim taj logo Please :-D jer ja ne izvaljujem :-D mogu da fotkam ip6 USA i EU totalno sve isto pise sa zadnje strane :-D totalno isti telefoni :-D

Poslednja izmena:
I na US modelima ima isto CE, jedino sto se razlikuje izmedju US i EU modela je verzija telefona. Moj trenutni 5s koji je iz US je a1533, a stari 5s koji je iz EU je a1457 i oba imaju FC,CE logooe.

Evo za lepse polovine simpatican flip cover za smesnih 2,95usd danas na super deals (free shipping).

Newest Girl's Cute Cherry Leather Case For Iphone 6 & Iphone 6 Plus Flip Case Cover Shell For Iphone6 Free Shipping AAA04366
http://www.aliexpress.com/item/Newe...one-6-Case-For-Iphone-6-Plus/32214517740.html
(from AliExpress Android)

121f6c56378b5665f9ffcd757019c2c2.jpg

ee056193a7e607e9f823705b79ba4e3d.jpg

a2e91449fd9a0cd5db1e6cfe7886f137.jpg

Poslednja izmena:
Pa imas screen shot gore sa znacenjima u about ipada- iphonea :-D neki fcc id hahah

Da završimo polemiku:

The CE symbol is called the CE mark. The letters CE have no meaning (anymore), but the CE mark stands for consumer safety within the European Union. Industrial goods must contain this marking which indicates that it is complying with EU rules for health & safety set out for consumers. The number behind the CE marking indicates the class of product the mark is on. In the case of your iPhone, this will be 0682 which means it’s a communication device and corresponds with the regulations set out for selling such a device within the EU. The circle with the exclamation point belongs to the mark as well and is called the CE alert mark, again indicating this device can be safely used by EU citizens.
http://www.whatsoniphone.com/blog/what-do-the-symbols-on-the-back-of-the-iphone-mean/

Nadal Zna koja boja je najlepsa :-D uvek bila i ostala :-D

3g, auto osvetljenje, 7 sati avio mod dok sam spavao.

Malo interneta imas tj ni malo viber je smesan :) i usage nije merodavan nikako ocajan je i veoma nreprecizan :) desava mi se nocu da digne usage 2 h sto evo ovde nije slucaj ali vise sa netom od7h nema sanse :)

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    127.8 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Ma slican principnobrade guglaj na tel sam ne mogu traziti

Pa ljudi ne rekoste, jeste li zadovoljni sa ajfon šesticom il ne? :)

ma kanturina :pPPP nikad se nisam pokajao sto sam je kupio :-D Beba "mala" :-D

Iskreno, držim radnju za servis i prodaju telefona, nekako su mi plastikaneri nula pa i sam note 4, bez da se neko naljuti, a ajfon 6 koristim skoro mjesec dana, prije toga 5s dugo vremena, daleko su ispred konkurencije.

A isto tako, ajfon bez jailbreak-a je skoro ravan nuli, nekako je totalno ogranicen bez nekih vecih mogucnosti, barem u mom slucaju.

Cod slazem se, ali isto tako bih zrtvovao jb za ispeglaniji os sto je sad slucaj.. Cekamo 8.2 i neki jb :)

Malo interneta imas tj ni malo viber je smesan :) i usage nije merodavan nikako ocajan je i veoma nreprecizan :) desava mi se nocu da digne usage 2 h sto evo ovde nije slucaj ali vise sa netom od7h nema sanse :)

Internet tj. 3G nije gašen, sve vreme upaljen. Po čemu si ti zaključio da je malo ne znam, ali pogrešan zaključak. Fejs i tviter nemam. Viber i tapatalk sam najviše koristio, kao i telefon za razgovor. Kod tebe nema "Phone", telefon nema poziva? Ne koristiš telefon za pozive ***. Možda usage nije merodavan, ali 2 dana? Prvi iphone sa kojim mogu da se opustim.

U tome je fora sto usage nije ni malo tacan izbacuje da settings trosi batt a ne ulazim u isti hahahaha :-D desava se da ga ne koristim skace vreme :-D wtf ali to nije stalno nekad npr minut ipo ne dize minut :-z bas je cudan ios8 :-Dali da batt je ok moze da se koristi vise od jednog dana pa cak i ako cepas surf kao ja :-D ps svaka cast sto nemas face zbog face-a gasim net jer bih poludeo ali sad sam pogasio notifikacije i kul je opet inace izlude od poruka tamo...

Poslednja izmena:
Zar se iphoni prave bilo gde osim fabrika u kini,mozda je taj tvoj falican?

U tome je fora sto usage nije ni malo tacan izbacuje da settings trosi batt a ne ulazim u isti hahahaha :-D desava se da ga ne koristim skace vreme :-D wtf ali to nije stalno nekad npr minut ipo ne dize minut :-z bas je cudan ios8 :-Dali da batt je ok moze da se koristi vise od jednog dana pa cak i ako cepas surf kao ja :-D ps svaka cast sto nemas face zbog face-a gasim net jer bih poludeo ali sad sam pogasio notifikacije i kul je opet inace izlude od poruka tamo...
Evo ja ga silujem sa netom bukvalno od jutra do večeri pa usage cepa do 10 sati.
Imao sam pre šestice peticu i ona ne može da prismrdi sa baterijom šestici. Bar tri puta je slabija.
Safari, tapatalk, facebook, twitter, whatsapp, Viber, gomila popaljenih notifikacija, location on i stalno 3G.
Skinem sa punjača ujutru oko 8 i nakačim ga ponovo uveče oko 22. I nikada nije skroz prazan.

Daj ss :) nikad usage nije bio meni preko 7h kao i vecini da nemas plus?

Vrh Dno