Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Pošto mi je ovo prvi iPhone koji imam (6-ica) imam pitanje vezano za tastaturu. Da li nekako postoji mogućnost da tastatura pamti reči koje ukucam? Vidim nekoliko puta mi ne ispravlja reč koju sam već nekoliko puta ukucao sa našim slovima? Nešto poput SwiftKey-a opcija koja pamti moje reči? Ili nekako da se importuje baza reči u ovu Apple tastaturu? Ne volim da kucam bez naših reči a SwiftKey za iPhone mi ne odgovara, mali su mi tasteri.

Ma to je normalno ljudi vremenom ce se ucutati tj utisati takav isti"problem" sam imao sa 5s jer je petica bila besumna... 5s kap traktor se cuo... Ps jel vam stabilan odziv i precizan, taster se ne zadrzava duze vec iskace kako treba itd? Ne poredite sa starim ajfonima jer nemaju touch ID

Poslednja izmena:
Poredio sam 6icu sa 6icom, skripi manji deo milimentra. Dakle, kada samo dodirnem a ne pritisnem dugme, sojecam da maaalko potone. *** :) oslabio drzac. Samo se nadam da ce izdrAti nepromijenjen narednih dvije god :D

Ma hoce, sta ia da kazem koji imam kriv telefon hahahahah nije kriv ko na netu ali se blago klacka:-D sve ostalo perfect :-D

Ne mislim da je ovo nesto sto ce proci. Jednostavno ima dve visine da tako kazem. Kad slabo pritisnes (radis onaj dvodir™), onda se cuje kao da je pritisnut.

Ja nemam taj problem tel je utegnut... Taster na mestu i nema taj orvi meki hod... Ip6 space gray prezadovoljan telefonom

Ma nece ne sekiram se za apple za home koji je bio na ip4 sam se sekirao i ono me je sluzilo do bola i dan danas sluzi osobu kojoj sam dao tel 5s me je plasio jer je bio bucan evo god ipo bez malo tel radi kO prvog dana :-,D Hvala Bogu :) bez brige , nadam se da nije nista strasno jer taj dupli hod nikad nisam imao...

Meni na iPadu ne pamti po principu po kom SwiftKey radi na Nexusu, pretpostavljam da je zbog jezika

Meni pamti ali ne stize sve jer svaki update radim shift restore :)

Swiftkey nudi odmah na početku da povuče fond često korištenih reči povezivanjem sa ličnim Facebook ili Google Plus nalogom.
Tako npr predikcija mi nudi prezimena drugara, reči koje zaista često koristim u konverzaciji, itd. Što se tiče daljeg korištenja, mislim da reči koje nema u "bazi" ubacuje nakon što ih više puta unesemo i onda potvrdimo izbor.
Što se tiče Apple tastature, nadam se da će uskoro da obezbede predikciju za srpski (ili makar hrvatski), jer je njihova tastatura inače veoma brza i generalno sam zadovoljan sa njom, pa verujem da bi to odlično funkcionisalo.

Pocinjem da sumnjam da beli ima vise priblema nego crni...El ne mozes da reklamiras, trebalo bi da zamene ako nije na svim tako?

Мене на Епл тастатури смара што не постоје зарез и тачка... Радије бих ово ретардирано Ѕ које стоји поред џ заменио са тачком :)

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

..kako se brise post preko TT?

Poslednja izmena:
Pogrešna tema.

Poslednja izmena:
Kako mislis dvospejs? Nece ako ga dva puta pritisnem, ni kratko ni dugo.

Da da da hvala vam obojici, hoce sad. Mada mi se ne svidja. xD Elem, ostaje im samo ovo mikro keckanje da hejtujem. Ali ok. :) ha ha.

Poslednja izmena:
Imam utisak da su u MTS stigle šestice koje nisu proizvedene u Foxcon-u,zato što je tamo kontrola zavrsne obrade na visokom nivou. Mislim da su ove nase šestice,od kojih poneka krcka i odvaja se displej,proizvedene u Pegatron-u. Pogledajte poledjinu telefona,ako nema onog prepoznatljivog Foxconovog znaka,a na tom mestu pise samo CE i brojevi,onda moze biti da smo dobili telefone iz fabrike koja proizvodi "svega" 30% svih iPhona

Poslednja izmena:
Imam utisak da su u MTS stigle šestice koje nisu proizvedene u Foxcon-u,zato što je tamo kontrola zavrsne obrade na visokom nivou. Mislim da su ove nase šestice,od kojih poneka krcka i odvaja se displej,proizvedene u Pegatron-u. Pogledajte poledjinu telefona,ako nema onog prepoznatljivog Foxconovog znaka,a na tom mestu pise samo CE i brojevi,onda moze biti da smo dobili telefone iz fabrike koja proizvodi "svega" 30% svih iPhona

Prvo, ovde imaju probleme podjednako i ljudi koji su kupovali po zapadu telefone. Drugo, CE je oznaka za Conformite Europeane tj. telefon koji je za tržište Evropske unije.

Jednostavno tako je kako je.

BTW, uzeo sam danas Modern Combat 5 na popustu je 1$, brutalno, ali brutalno izgleda na šestici... Sjajan multiplayer. CoD za telefone. Samo se telefon mnoooogoo zagrijeva :D Ali vrijedi...

Poslednja izmena:
Ovo izvlači Dual-core 1.4 GHz sa 1 GB RAM.

Треба им честитати ако нису поткупили Антуту. Верујем да је реалан скор ту негде. Ако је резервисано 37мб рама за графику , разлог за размишљање.

Nemaju sta da potkupljuju, ulozili pare ljudi i napravili CPU kako Bog zapoveda. Ne idu linijom lakseg otpora pa da tovare gomilu jezgara..

Moji problemi sa seticom se nastavljaju. Stigo mi je drugi zamenski telefon, znaci treci ukupno i ima isti problem samo na dnu. Posto je ovde bas izrazeno evo slika.

IMG_1427.jpg

Posto sam zakasnio ovde na Zlatiboru da reklamiram a ne rade ponedeljak i utorak ostavio sam da resavam sve kuci u Nisu. Reci cu im ako mi ne daju potpuno ispravan telefon bez mana ovaj put da zelim da raskinem ugovor jer da cetvrti put reklamiram telefon ne dolazi u obzir.

Moji problemi sa seticom se nastavljaju. Stigo mi je drugi zamenski telefon, znaci treci ukupno i ima isti problem samo na dnu. Posto je ovde bas izrazeno evo slika.

Pogledajte prilog 162739

Posto sam zakasnio ovde na Zlatiboru da reklamiram a ne rade ponedeljak i utorak ostavio sam da resavam sve kuci u Nisu. Reci cu im ako mi ne daju potpuno ispravan telefon bez mana ovaj put da zelim da raskinem ugovor jer da cetvrti put reklamiram telefon ne dolazi u obzir.

A šta ovde nije u redu? Svaki iPh je ovakav :O Ili sam ja ćorav.

Evo jedna fotka kako treba da izgleda pa nadjite razlike. Onaj njegov je izgleda malo "zinuo".

DSC_0795.JPG

Pogledajte prilog 162739

Meni se čini da je malo prašina upala...ali moožda i grešim.Ma stavi ti njega na nivelu pa fotkaj :D

NIje zinuo dobar je... Moj i iFixit. Kako da zine kada su srafovi tu? :-D Ukljucite mozak.

Prilozi

• 2015-01-07-080.jpg
    2015-01-07-080.jpg
    111.8 KB · Pregleda: 222
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    240.3 KB · Pregleda: 221
Poslednja izmena:
Pa ako se sjećate samog izlaska telefona, i ovo je često bilo, na twiteru #hairgate je bio haštag :D Meni se čini isto da nije zinuo, te da je svaki takav. KAo što reče igor, šrafovima se drži, nije zalijepljen.

Vrh Dno