zato što nisi ni tražio...Na netu nisam jos naisao da se neko zali na slicne probleme osim u Srbiji.
Npr ja sam bio zapanjen kad sam shvatio kakav je mobilna telefonija raspad u svajcarskoj. Postoji jedna mreza koja valja (skupa ko otrov)
Sve kartice kod vipa imaju istu velicinu cipa,tako da lagano mozes nanosim da stavis u neku na primer nokiu 1110 koja ima ona vratanca i furas,dok kod ostalih ne mozes,jer moras da gurnes u rupu,a ovde samo centriras cip i zatvoris-preklopis.Ja ne kapiram kako si ti mogao da isprobas tvoju NANO SIM karticu u drugim telefonima kad je IP5 jedini koji je podrzavaAko mi kazes "adapter", think again - to uopste ne radi kako treba.
gomila gluposti na jednom mestu.Ovo nisam ocekivao na forumu ovakvog tipa,al s obzirom da zivimo u ovakvoj zemlji,ne treba nista da me cudi.
zato što nisi ni tražio...
http://lmgtfy.com/?q=call+failed+iphone
Problem se javlja kod onih mreža koje su krš,odnosno preopterećene,kao što je att i kod nas vip,a moguće i mts.Imam par drugara koji žive u americi,kažu da ne postoji gora mreža od att,da je pokrivenost užasna,da se prekid veze dešava skoro na svim uređajima...
Inače,ne razumem zašto je tema promenila naziv,kad su se ovde javljali i ljudi koji nemaju iphone,kao i to da sam 18 PUTA NAPISAO DA SE OVAJ PROBLEM NE JAVLJA NA TELENORU I MTSU i da je isključivo do vipa problem?
Jedino mogu da razumem,da je ovde neko plaćen da brani vip,a ako mi dozvoljavate,sa drugog foruma ću postaviti gomilu tema,gde se ljudi žale na vip i iphone (4,4s...),a isto tako mogu vam naći i neke teme,gde se ljudi žale na mts i s3...
Mreže su nam preopterećene i ko zna sa kojom tehnologijom se služe,kad telefoni tipa iphone galaxy i ostali ne mogu da funkcionišu normalno,al bitno da ih svi operateri imaju u ponudi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari