Zato što je takva logika aplikacije, lokaciju biraš sa spiska poznatih a spisak "poznatih" ti je u kontaktima.... zasto da stavljam recimo prodavnicu cipela iz centra grada u kontaktima ako hocu tamo da me podseti?
ako pretpostavimo da si pokusao sa call ili dial Pera npr i da ti izlazi sry, can't call... onda je problem sto brojevi moraju da ti budu formatirani po pravilu sa sve +123... kod verizona imas mreznu komandu koja to radi automatski, ne verujem da to imas kod nas, pa ces morati rucno da formatiras...
ako je druga varijanta onda samo treba da kazes call Pera, ako ne moze da nadje Peru onda joj spelujes i ona to zapamti... mozes da dodas razne odrednice tipa kum, devojka, mama, tata i ona posle pamti kada joj kazes ko ti je sta![]()
Izasao je unthetered samo za stari boothrom (taj ima trajni JB), dok za ove sa novijim boothrom-om postoji samo thetered.jel izasao jailbreak za iphone 3gs? za novi os
da li bi bio ljubazan objasniti sta to znaci stari boothrom i kako da znam da li ga imam na svom tel iz potpisaIzasao je unthetered samo za stari boothrom (taj ima trajni JB), dok za ove sa novijim boothrom-om postoji samo thetered.
Ja sam mome bratu uradio JB na starom boothrom-u i lepo radi sve kako treba, a sacuvao sam mu i baseband da bi radio ultrasn0w.
Nisam znao da na 4S su dodali i podrsku GLONASS:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=17473
P.S. Meni strasno nedostaje installous, jedva cekam JB![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari