Šta je novo?

iPhone 4S & iOS5 - zvanična tema

Memoriju kao da prave od zlata! 100 evra razlike za 16GB, a potom još 130 za 32GB.

Pa to je jos jeftino, koliko se secam prosle godine u pocetku cetvorka 16GB je bila oko 900+ eura, 32GB je isao i preko 1100 eura.

nema sta da se tu komentarisu cene....preko granice je ~650e simfree. sasvim je normalno da onda ovde ide preko 700/750e.
nego, jel nasao neko neko resenje za siri, tj zasto smarac nece da zove? vidim nisam jedini, a opet nisam video resenje

Da li ste primetili da su u iOS5 sada ubacili nativnu podrsku za Emoji, treba samo da je aktivirate tako sto cete dodati jos jedan keyboard (Emoji).

A ja ko blesav gledam kad obrisem emoji kako su jos uvek tu :D

640 evra košta u EU. Idi sam do Minhena pa ga kupi i prodaj jeftinije :) Mene je moj izašao 800-ak evra... a sam sam išao gore po njega i delio put sa još troje ljudi...

Pa kako se onda cetvorka sim free prodavala po 510-530e do par dana pred predstavljanje 4s-a? A kosta 600 i kusur u Apple Store-u.

Cetvorku mozes da nadjes skoro u svim okolnim zemljama, i na ugovor (kod nekih moze da se legalno otkljuca kod operatera), pa onda negde jos moze da se vrati i PDV...
Uskoro ce krenuti simfree i u USA, pa i u ostalim zemljama po Evropi kao sto je Svajcarska, pa ce cena malo i kod nas da se spusti.

Poslednja izmena:
Ja iskreno svima preporucujem da nabave Sim-free verziju, i da ako koriste telefon za posao da ne rade JB. Imam u kuci IP 3G i IP 4, i 3G (JB) naravno crashuje, dok IP 4 (sa IOS5) je stabilan kao stena (!). Nikad nisam imao stabilniji telefon i nikad me nije izdao. Update-ovao sam ga na iOS 5 istog dana kada je izasao. iTunes (doduse na Mac-u) radi kao podmazan, sihronizujem ga od skoro preko WiFi-ja. Koristim i iCloud regularno.

Jedino se plasim da posto imam Apple ID koji je sa adresom iz Hrvatske, da im ne dune jednog dana da pobrisu te "lazne" naloge. Valjda ce Apple uskoro omoguciti Apple ID i nama iz Srbije.

Evo jedan zanimljiv klip, pogledajte ako imate vremena :)

[youtube]atvHuo0d-b0[/youtube]

Moram da kazem da se slazem sa likom iz videa. Dosadilo mi je tweak-ovanje i sl. stvari jos od kada sam koristio POKE komandu na C64. Sada zelim da stvar radi ono za sta je prvenstveno namenjena i to je to. Iako mi je posao vezan za kustomizaciju korisnickog interfejsa, najvise volim unified graficki interfejs gde nema mnogo razlika izmedju aplikacija (osim onih suptilnih). Zato mi se mnogo svidja MacOS, a pogotovo Lion (iako se nekima ne svidjaju promene UI-a koje je doneo).

Ja iskreno svima preporucujem da nabave Sim-free verziju, i da ako koriste telefon za posao da ne rade JB. Imam u kuci IP 3G i IP 4, i 3G (JB) naravno crashuje, dok IP 4 (sa IOS5) je stabilan kao stena (!). Nikad nisam imao stabilniji telefon i nikad me nije izdao.
JB sam po sebi nece ti napraviti telefon manje stabilnim vec ce to zavisi kakvih ces cydia stvari instalirati na njemu. Probaj sada kada izadje JB da instaliras samo tri cetiri osnovnih stvari sa cydia koje su proverene i neces imati nikave razlike.

@Ninoslav1983
Lik je 100% u pravu i svako treba da pogleda ovo. I meni je više muka da non-stop nešto tvikujem, podešavam, gubim se u opcijama i dubinskim menijima, molim Boga da će sledeća verzija sistema raditi na mom telefonu. Jednostavno nemam vremena za sve to a i sve više ljudi ga nema a ko ga ima i voli da ga troši na ove stvari, super... blago njemu!!!

Ninoslave, klip je spot on što bi rekli... :)

Ja ne znam da li koristim jedan sajt koji zahteva flash isključivo... A koristim Android.

mislim da nisam dosao u situaciju da mi flesh zafali...

Flash ce samo faliti onima koji igraju igrice na Facebook-u. Ja zato ne mogu da preporucim iPad svima u mom okruzenju :(

Neka im Apple plati za port, a para imaju.

Zar ova nova Facebook aplikacija za iPad ne omogucava igranje svih facebook igrica?

Brate... ne omogućava. Ali Farmwille postoji za iPhone odavno, a postoje i brojne druge Zynga aplikacije tj. igre. I free su. I možeš da se uloguješ sa svojim fb nalogom. Flash na telefonu je useless!

Xaxa Nemanja. Mora da se salis. Pogledaj slike sa zadnjeg keynote-a gde stoji #1 Gaming platform.

Nazad
Vrh Dno