Xaxa Nemanja. Mora da se salis. Pogledaj slike sa zadnjeg keynote-a gde stoji #1 Gaming platform.
Možda ja nisam bio jasanMožda nisam bio dovoljno jasan. Kada iz kontakta kliknem na polje za adresu, otvara se Maps aplikacija i dobijem poruku "No Results Found". Kada pogledam search polje, prenešena je cela adresa iz kontakta. Ako kliknem ponovo na Search dugme, bez da išta izmenim u search polju, pronalazi traženu adresu i stavlja pin baš tamo gde treba.
Nema potrebe za mržnom, trebaš se opredeliti. Ja koristim Milestone samo kao telefon a iPhone kao komunikator (slabo ili ne telefoniram uopšte) i tako mi baterije traju dužeNisam video bolji slajd u životu. I dalje jako mrzim Android. Imam telefon sa procesorom na 1.5 GHz, Galaxy Plus, i dešava mi se da na neke operacije čekam po 4-5 sekundi. Nekada se jako uspori, a nema nijednu aktivnu aplikaciju. Neverovatno...
Nisam video bolji slajd u životu. I dalje jako mrzim Android. Imam telefon sa procesorom na 1.5 GHz, Galaxy Plus, i dešava mi se da na neke operacije čekam po 4-5 sekundi. Nekada se jako uspori, a nema nijednu aktivnu aplikaciju. Neverovatno...
Ja sam vec rekao da i nije bas za pohvalu da kupujes telefon legalno a tehnicku podrsku da ocekujes od kurte i murte sa xda...To neka ti je za nauk da kupuješ popularne Android modele sa velikom zajednicom i puno kvalitetnih kuvanih ROM-ova.
Gde si ti video na onoj tabeli da iPhone 3G ima iOS5?moze neko da mi pokaze iPhone 3G sa iOS5 kako mu radi?
nego molim nekoga sa iP 3G da mi pokaze iOS5 na svom telefonu kako mu radi. moze i 2G posto izgleda skoro svaki iP na planeti ima najnoviji OS kako ovde kaze covek. pretpostavljam da nema tih 4-5 sekundi za svaku operaciju koju radis kako kaze Maxa (iako ja to jos nisam video na svom telefonu da cekam 5 sekundi da mi nesto odradi)... devs and users alike can count on almost every iPhone owner being on the current, most bug-free version of iOS!
iako ja to jos nisam video na svom telefonu da cekam 5 sekundi da mi nesto odradi
nego molim nekoga sa iP 3G da mi pokaze iOS5 na svom telefonu kako mu radi. moze i 2G posto izgleda skoro svaki iP na planeti ima najnoviji OS kako ovde kaze covek. pretpostavljam da nema tih 4-5 sekundi za svaku operaciju koju radis kako kaze Maxa (iako ja to jos nisam video na svom telefonu da cekam 5 sekundi da mi nesto odradi)
Google je otkad postoji Andoid izbacio 4 telefona (tj 3, cetvrti tek treba da se pojavi za pola meseca) ako se uporedjuje update sa Apple neka se uporedjuju ta 4 telefona. Ostalo je nebitno. Bice bitno kada iOS budu imali jos neki telefoni osim Apple iPhone.
gde ti vidis Android vs iOS? ja samo odgovaram Maxi ono sto je on napisao u vezi AndroidaOva tema nije namenjena raspravi Android vs iOS.
jeli je na aktuelnom iOSu ili nije?(2g i 3G nemaju iOS5 dok 3GS, iP4 i iP4s ga imaju)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari