Šta je novo?

iPhone 4S & iOS5 - zvanična tema

Imam 2 besplatne, BelParking - samo Bg, Sms parking Srbija. Imaj jos neka tipa iParking ili tako nesto, placa se ali su joj pogrešni podaci za Ns (procitaj samo komentare).
Od domacih za vesti:
ImageUploadedByTapatalk1365468120.120158.jpg

itelefonče što više koristiš više traje :D
Isto sve, uvek online bez gašenja neta (3G ili wifi), 50% osvetljenje :)

Ne znam da li je neko imao problem sa thetering-om na iPhone-u ali ja i kod mene (4s) i kod moje zene (koja ima "obicnu" cetvorku) nisam uspeo da ukljucim deljenje interneta na tablet recimo... Da li to ima veze ako telefon nije sim free ili sa jailbreakom ne znam, ali probao sam sve zivo i nece... :( Jel zna neko u cemu je fora?

mozda glupost, ali podesio si i parametre za thetering?

Ma podesio sve, stavio pass i recimo kada povezem tablet na telefon, na telefonu se pojavi gore ona notifikacija da su se uparili ali na tabletu mi se ne pokrece net... Isto tako i na zeninom, jedino da sam nesto prevideo u podesavanjima al ima bukvalno dve stavke da se podese ne znam zasto ne bi radilo.,. :p

Jesi li probao sa jos nekim uređajem da se zakačiš sem tebleta? Da li je na tabletu iOS ili droid?

Malo je bezveze pitanje ali da li imas 3g mrezu tada ili je na E (edge ) ? Postavi Screenshoot od podesavanja na tel

Pogledaj da li su pod Cellular podešeni parametri za Internet Tethering. I hoće da zeza kod ne simfree telefona, ako je to slučaj onda sa Cydia-e instaliraj TetherMe.

Ma taj tether me je uzas radio par puta pa mi trazi da platim... Uspeo sam nekako da podesim. Izgleda na Telenoru ume da zeza. Fora je samo da podesavanja za 3G budu 100 posto tacna.

ja ga koristim na Telenoru...nikada problem

Ja ne znam kako ljudima na 4/4s traju bat ovoliko meni novom nije trajalo toliko... 1 dan i 12 sati naprosto nemoguca misija uz upotrebu neta nonstop pa cak i kada je restored OS dakle prazan bat ne traje duze poslednji put trajala je oko 5h upotrebe i 12 h standby i bio je na 23% sto se ljusti...

Ja sam zadovoljan sa mojim IP5 sto se baterije tice :)

Prilozi

• IMG_0896.PNG
    IMG_0896.PNG
    130.6 KB · Pregleda: 68
to jedino da nisi nista radio na telefonu

E ovako Ip 5 uzeo sam u Americi dok ip 4 uzeo u Dubaiu mislio sam da ce mi se facetime pojaviti dolaskom u Srbiju , Nije se pojavio , uradio sam restore na 6.0 Ios Opet nema FACETIME app poludeo sam sve sam pobrisao i opet nema a na Activation of iphone na pocetku pise mail sa apple id ce se koristiti na facetime i imessage WTF zasto ga nema nigde?! kako to da sredim jako mi je bitna app :-(

Prilozi

• 20130428_162729.jpg
    20130428_162729.jpg
    139.1 KB · Pregleda: 162
  • photo.PNG
    photo.PNG
    130.1 KB · Pregleda: 41
  • image2.png
    image2.png
    116 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Zna li neko kako da updateujem tel sa 6.0 na 6.1.2 nnemam shsh za redsnow a itunes izbaci kresku 3149?

Ako je 4s u pitanju onda ces trebati da ides na najnoviji fw 6.1.3. Ne mozes drugacije nikako.

Nema na cemu. SHSH nista ne znaci ni 4s ni 5. Jer oni ne mogu da se spuste, a i dignu na odredjen fw, vec samo na aktuelni.

Nema na cemu. SHSH nista ne znaci ni 4s ni 5. Jer oni ne mogu da se spuste, a i dignu na odredjen fw, vec samo na aktuelni.

Petica mi je dosla sa 6.1.3 ali sta da se radi nekako cu morati da cekam dobar JB jer mi fabricke melodije idu na .. :-D cek a obicna 4 i ostale mogu da se donwgrade uju bez shshs?? Ako moze da odradim prijatelju?

Cetvorka moze ako imas sacuvane SHSH file-ove. Ali 4s i petica ne mogu.

:)

Prilozi

• image_1367708599263930.jpg
    image_1367708599263930.jpg
    80.1 KB · Pregleda: 243
  • image_1367708599263979.jpg
    image_1367708599263979.jpg
    82.9 KB · Pregleda: 239
Zdravo. Nisam siguran da li je ovde pravo mesto pa se unapred izvinjavam ako sam omasio :D
Naime, imam iphone 4s, iOS 5.1.1 kupljen u USA otkljucan sa gevey Ultra S karticom i mislim da je sa Verizon mreze, nisam siguran. U Americi sam imao problem sa porukama na T-Mobile sto je inace slucaj sa gevey i od dosade sam cackao i resetovao network settings. Sad da li zbog toga ili ne, tu negde u to vreme pocinju problemi. Sve to u principu dobro radi ali s vremena na vreme (nekad na 10 dana nekad na 2-3 meseca nema pravila) telefon se sam restartuje i dobijam poruku "activation required". Tada moram da ugasim telefon upalim ga sa izbacenom karticom, vratim je nazaad i cekam da Gevey opet sve odradi.
E sad mene zanima sta tu moze biti problem, da li je kartica ili mozda nesto do interneta jer je jedini period kada tih problema nije bilo, bio kada sam u njemu imao prepaid MTS karticu sa ugasenim GPRS-om?
Isto tako kad vec pisem, zanima me da li je sa ovim gevey karticama (ovom koju imam ili eventualno nekom drugom) moguce updateovati ios na 6 posto pocinje da me iritira da dosta aplikacija zahteva ios 6.
Najbitnije od svega je pitanje sta sad da radim, da li to nekako da popravljam, da prodajem tako ili da ga polomim? Hvala unapred i pozdrav svima

Najjednostavnije resenje je da platis otkljucavanje, telefon postaje simfree i na konju si. Posle apdejt na iOS6 i nema da te boli glava

Ako neces da platis otkljucavanje, za ios 6 ti ne vredi ta kartica. Moras da kupis novu X sim. Takodje, vodi racuna da ne apdejtujes na poslednji 6.1.3 za koji nemas jb pa neces imati caller id funkciju.

U principu bih najradije platio otkljucavanje ali mislim da je preterano tih 130-135e koliko je potrebno za otkljucavanje telefona sa Verizon-a. Da li je moguce nekako negde to uraditi za neku pristojniji iznos?

Ne znam kako ide za Verizion al IPhone sa Swisscom mreze ima mogucnost da za dz otkljucas telefon kada istekne garancija.. Pa mozda da pogledas da li isto oni to nude..
Jos 2 meseca i mocicu da imam moj Ip4s sim free :happy:

narode imam neku kombinaciju za 4s sa x-sim karticom...kolika je zafrkancija koristiti takav tel u odnosu na free sim.

Vrh Dno