Šta je novo?

iPhone 4S & iOS5 - zvanična tema

Ako je simfree,onda smes da radis update na noviji iOS bez straha da ce se telefon zakljucati...ali se gubi jailbreak....A pogledaj da li ima Cydia instalirana u telefonu,ako ima onda je jailbreak-ovan...Mada mozes da skines i ovaj program,nakacis telefon i on ce ti reci da li je jailbreak-ovan...http://itools.hk/cms/webpage30.htm

Lepo reče čovek da je telefon ne-JB. Ako nije JB, i ako ti SIM kartica nije u nekom sendviču sa Gevey ili nekim njenim klonom, onda ti je telefon simfree.

Poslednja izmena:
Pozz ekipo,
imam jedno pitanje..naime,dosao u posed jednog IP4.Zanime me,kako mogu da vidim da li je zakljucan (vlasnik kaze da nije) i da li moze da se jailbreak-uje i sl.?
Duduk sam sto se tice iOS-a,pa otprilike znam da vam ovo treba od podataka :)

Verzija: 4.2.1
Modem firmware:03.10.01

ako jos nesto treba od podataka,recite :)

Hvala unapred

Najlakse ti je da ubacis domacu karticu i ako imas signal to je to

U medjuvremenu sam uradio restore preko iTunes-a (uradio ja Erase All..pa dok nisam isekao karticu,ziv sam se izjeo),ubacio mu 6.1.2,JB-ovao,tel. je def.sim free..Za sad se jos upoznajes sa iOS-om,ipak sam na Androidu bio 4-5 godina..

Fala,fala :)
Sad se malo mucim oko instaliranja app sa kompa,al` sredicemo i to..

^ moras da imas Appsync da bi instalirao app sa kompa....Najlakse ti je da koristis iTools i preko njega da instaliras...

^ moras da imas Appsync da bi instalirao app sa kompa....Najlakse ti je da koristis iTools i preko njega da instaliras...

Imam AppSync (za iOS6) i to nekoliko verzija sam probao al` nece pa nece..

Sta se tacno desava kada probas da instaliras neku app?

Evo SS od gresaka sto dobijam..

Prva je iz iFunbox-a,druga iz iTools-a..

Aplikaciju su "sveze" skinute sa AppCake,probao vise razlicitih app..

Prilozi

• greska1.jpg
    greska1.jpg
    17.6 KB · Pregleda: 151
  • greska2.jpg
    greska2.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 160
Kako je napisao,ja sam pomislio da je pitanje da li je tel JB... :)

sorry,my mistake :)

Hvala obojici u svakom slucaju :)

BTW, da li je neko imao uspeha sa backupovanjem Cydia podesavanja i aplikacija, da olaksa vracanje svega posle JB? Probao sam OpenBackup, koji bi trebao da radi i sa iOS 6, ali mi nije vratio nista od aplikacija (restartovao sam posle restore)...

Koliko se kreću sada cene za otkljucavanje ip4s iz Severne Amerike?

Pozdrav! Da li postoji nacin da koristim internet sa PCa preko usb kabla na ip 4s koji bi koristio kao hotspot - dakle PC->iphone->hotspot iphone

Drug ima 4S sa 5.1.1 iOS-om. S vremena na vreme imenik mu se sam od sebe izbrise. Sta moze da bude problem? Neka aplikacija ili sto je jailbrekovan pa ima neki bug?

Drug ima 4S sa 5.1.1 iOS-om. S vremena na vreme imenik mu se sam od sebe izbrise. Sta moze da bude problem? Neka aplikacija ili sto je jailbrekovan pa ima neki bug?

Neka uradi backup pa restore preko itunes-a na 6.1.2 dok jos moze. Pa onda evasi0n jailbreak.

To sam i planirao da uradim. Posto je simfree mogu bez razmisljanja posto ima jailbreak.

Zato sto je izasao 6.1.3 na kom ne radi jb.

Valjda nisam promasio temu, imam jednu dilemu. Kolega je dobio Iphone, mislim 4s, i zamolio me je da mu prebacim kontakte iz Nokije. Sad, pratio sam par uputstava sa neta da treba eksportovati kontakte u csv fajl, ali je problem sto Iphone uopste ne moze da importuje vise od 1 kontakta. Na appstore sam video jednu aplikaciju koja moze da uveze vise kontakata, ali nije besplatna. Kopiranje sa SIM nije opcija, jer ima preko 500 kontakata.

Ima li nacina da se ovako banalna operacija odradi besplatno, ili se u ovoj igri svaki ples placa par dolara?

Ima Symbian, ali nisam uspeo da se konektujem na Phonecopy sa Nokije da ovo odradim, pa sam onda krenuo na "kabliranje", zasad neuspesno. Ako je ovo jedini nacin, onda cu naci nacin da je konektujem.

Bekapuj kontakte sa nokije u csv ili vcf fajl,skini ovaj program,povezi iPhone sa kompom i pod opcijom Information mozes da uvezes sve kontakte u telefon....

http://itools.hk/cms/webpage31.htm

Vec sam ih bekapovao u csv, probacu ovo, hvala.

Kada odradis sve ovo gore samo odradi jos i Sync to device(sedma ikonica po redu) to zaboravih da napisem .... :)

Nazad
Vrh Dno