Pre neki dan pojavio se i na BigBoss repoJel zna neko sa kog repo-a za cydiju se moze skinuti CallerIDFix? iSpazio kao da ne postoji vise
Pre neki dan mi se desio problem sa punjacem. Da kazem da imam USA punjac, no radio je nekih 3 meseca od kada sam uzeo telefon. Ono sto se desilo je da telefon prijavljuje "Charging is not supported with this accessory" i jednostavno ne puni. Posto brat ima isti tip punjaca, isti kabl, itd. - probao sam sve kombinacije, moj punjac i kabl na njegov tel, moj punjac i njegov kabl na njegov tel...itd...problem se javlja jedino kada je moj punjac u lancu. Dakle do kabla nije. Izmerio sam napone na izlazu iz punjaca i daje propisane vrednosti? Znaci nisu prljavi portovi, telefon se redovno puni na drugom punjacu i na PC-u. Neke ideje?
Probaj prvo sa f0recast da vidis sta imas na njemu:
http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/f0recast.snow
Kako ga oni otkljucavaju?
Uskoro bi trebao da se pojavi ljudski JB za 4.2.1. za par dana.
Potrazi na sledecem repo, imas 3, jedan on njih ce ti raditi:
Uskoro bi trebao da se pojavi ljudski JB za 4.2.1. za par dana.
I promeni potpis
P.S. Da li ti radi GPS?
da li ti je telefon simfree i kako si ga aktivirao?
Ako ipak nemas tu sim karticu onda probaj ponovo da aktiviras telefon preko SAM preferences sa cydia, (trazi na netu na kome repo se to nalazi) ali da bi ga tako aktivirao morao bi da znas sa koje mreze ti je telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari