Niko još nije napisao da je Pro dobio manju bateriju a Pro max veću, naravno u odnosu na 17
Dugo smo čekali i čekanju dolazi kraj. Novi iPhone 18 i iPhone 18 Pro uskoro će biti u tvojim rukama.
Nova generacija donosi još naprednije performanse, sofisticiraniji dizajn i iskustvo koje podiže iPhone na potpuno novi nivo.
Pripremi se za ono što dolazi.
iPhone 18 i iPhone 18 Pro - uskoro dostupni.
Msm da je samo obrnuto slucajJel futrole za iphone 17pm, odgovaraju za 18pm? Pitaka konkretno
Ja sam upravo to i mislio.Jel futrole za iphone 17pm, odgovaraju za 18pm? Pitaka konkretno
Malo je to pobrkano jer je u Tehno to cena iskljucivo za kes dok u Istyle nije.Tehnomanija:
18 Pro 256 - 191.999,00 RSD
iStyle
18 Pro 256 - 196.990,00 RSD
![]()
iPhone 18 Pro 256GB Burgundy
iPhone 18 Pro. 6.3-inch ProMotion display, 48MP Fusion Main camera with variable aperture, big leap in battery life, and A20 Pro chip.istyle.rs
Nisam video da li u iStylu ima drugačija cena kada je keš u pitanju (možda ne gledam dobro uslove plaćanja ako tako nešto imaju).Tehno to cena iskljucivo za kes dok u Istyle nije.
Porucio sam "socijalni" 18 PM u crnoj boji. Ima taj fee. Po meni bas preteruju sa doplatama za storage. Kao da je problem prebaciti podatke jednom godisnje.Ima li jos koga iz USA da je porucio? Sad vidim ima i neka glupa taksa od 50 centi.
Saljemo slike i iskustva kad stignu sledeceg vikenda.
A što je crni socijalni ? 😂Porucio sam "socijalni" 18 PM u crnoj boji. Ima taj fee. Po meni bas preteruju sa doplatama za storage. Kao da je problem prebaciti podatke jednom godisnje.
Mislim da je kolega mislio na 256GB ne na boju, jer smo iz sale ustanovili da su telefoni sa najmanjom memorjom "socijala".A što je crni socijalni ? 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari