Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Niko još nije napisao da je Pro dobio manju bateriju a Pro max veću, naravno u odnosu na 17

Mislim da to nije tacno.
IMG_7847.webp

Nije manja već za nijansu veća za Pro i još je veća razlika za Pro Max modele. Vidise i u komentarima da čovak poredi esim only i model sa fizičkom sim karticom.

• iPhone 18 Pro: 4,056 mAh (+1.7% vs. iPhone 17 Pro's 3,988 mAh)
  • iPhone 18 Pro Max: 5,391 mAh (+11.7% vs. iPhone 17 Pro Max's 4,823 mAh)

Otkad tehnomanija ima telefon koji nije ni izasao

Kad je izasao 18 obican? Haha​

Dugo smo čekali i čekanju dolazi kraj. Novi iPhone 18 i iPhone 18 Pro uskoro će biti u tvojim rukama.

Nova generacija donosi još naprednije performanse, sofisticiraniji dizajn i iskustvo koje podiže iPhone na potpuno novi nivo.

Pripremi se za ono što dolazi.

iPhone 18 i iPhone 18 Pro - uskoro dostupni.

Drustvo, da li sam dobro razumeo da su dimenzije 17 pro i 18 pro prakticno identicne?

Tako je.

Jel futrole za iphone 17pm, odgovaraju za 18pm? Pitaka konkretno

Zavisi od proizvođača, neki su potvrdili da neće biti potpuno kompatibilne maske (konkretno Pitaka i Rhinoshield) zbog te minimalne milimetarske razlike u debljini oko kamere, dok drugi pričaju da će biti sasvim normalno sa starim.

Ove godine su boje dosta izrazenije.

Ima li jos koga iz USA da je porucio? Sad vidim ima i neka glupa taksa od 50 centi.
Saljemo slike i iskustva kad stignu sledeceg vikenda.

Prilozi

• Screenshot 2026-09-12 071816.webp
    Screenshot 2026-09-12 071816.webp
    30 KB · Pregleda: 60
Da li se neko seća da je prošle godine nekoliko sati prvog dana u Gigatronu cena bila daleko niža od svih (niža i od nemačkog Apple Store), pa su posle brzo ispravili i podigli cenu? Znam da je najmanje jedan forumaš kupio po toj niskoj ceni...
Ove godine nažalost nisu pogrešili, pratio sam misleći ako pogreše da naručim pa nek' ide život.🙂

Ima li jos koga iz USA da je porucio? Sad vidim ima i neka glupa taksa od 50 centi.
Saljemo slike i iskustva kad stignu sledeceg vikenda.
Porucio sam "socijalni" 18 PM u crnoj boji. Ima taj fee. Po meni bas preteruju sa doplatama za storage. Kao da je problem prebaciti podatke jednom godisnje.

Ja sam ove godine uzeo NAS, ubacio 2x6tb hdd-a, i 256gb mi je sasvim dovoljno cak i previse.
Sve sto slikam ide direkt na NAS, i preko app mogu da vidim opet i da skinem ako zatreba.
Tako da, u nas je spas.

Porucio sam "socijalni" 18 PM u crnoj boji. Ima taj fee. Po meni bas preteruju sa doplatama za storage. Kao da je problem prebaciti podatke jednom godisnje.
A što je crni socijalni ? 😂
Ja bih lično baš njega i pikirao. Samo mora 512 minimum jer i sadašnja ultra ima toliko....
Reče mi drugar malopre da imaju akciju za Cloud storage 2TB po ceni 10$ mesečno , eto gde će da uhvate lovu , boli ih uvo za cene memorija......

Zbog 256gb, se zezam da je socijalni 🙂. Razlika za isti telefon od 256gb i 1tb je 500usd. Nisu bas normalni. Za te pare se moze vrhunski hard disk uzeti od 14-18tb recimo i skladistiti sve na njemu narednih 15god.

Nazad
Vrh Dno