Činjenica je da je besmisleno bacati 2.000 evra na telefon koji će za godinu-dve vredeti mnogo manje.Ali eto…svako ima neki svoj hir, moj su telefoni.Ni moja okolina to baš ne razume,ali volim sebe da obradujem novim telefonom.Tako je bilo još kad sam bila klinka,dok su drugarice parice trošile na šminku i krpice, ja sam kupovala telefone.Meni doduse danas telefon jeste i alat za rad, dosta snimam njime,ali realno nije mi svaki novi model koji izađe neophodan.Svesna sam da je to prilično skup hir,ali šta ću. 🫣Dobra drugarica mi često zvoca da bacam pare na telefone, na šta joj ja kažem da su njene dve pakle dnevno koje inhalira,inace baš dobra investicija. Kad sabere koliko godišnje potroši,a pritom se još i truje,moj hir mi nekako deluje kao bolja opcija (cak i isplativija).Muž, kad bi znao koliko često ih menjam verovatno bi se razveo. Na svu sreću, čovek nema pojma ništa vezano za telefone,ni koji su aktuelni,ni kako izgledaju.Što se ostalih stvari tiče, prilično sam skromna, pa se time nekako tešim i pravdam sebi da možda ipak nije strašno da pređem na 18, iako mi realno uopšte ne treba,tako da ja trenutno kalkulisem,da li biti razuman ili ne 🤣🤣🤣