Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni ove sve boje 18 ice, nekako isprane? Izbledele. To se samo meni čini…

Sve je bolje od orandzade.😂

^ a najviše je nose 😂
Boje tek uživo kad se pojave može da im se sudi....

neka svako kupuje sta mu se svidja, barem imamo izbor

Meni se boje svidjaju iskreno i to sve.
Ova plava mi je bas lepa i srebrna mi ke top bez onog belog dela koji ja imam na mom. 17 PM koj me uzasno iritira izgleda kao nalepnica

Bukvalno je jeftinije sesti u avion,otići u neku Ameručku državu sa najmanjim tax fee i uzeti telefon. Istyle 217990 rsd 18 PM 256gb ,sledeći od 512gb 251990 rsd … pakao

Razlika u ceni na pocetku prodaje izmedju 18PM i 17PM je tacno 20000 dinara (socijalna verzija)😁

To je podsticaj naroda da se putuje, vidi svet, potrosi neki dinar i mimo drzave. Ne moze se postici sve ovde da se potrosi 🙂

Jel u Mađarskoj i dalje 27% povraćaj poreza?

Ako vratiš porez i platiš našima carinu i porez izadje 200 hiljada. Znaci nekih 150e razlike.

Pa da, ali madjari ne vrate carinu 🙂 Zamisli da vrate.....Koliko je ovde deranje to je onako .....

Znam da ne vraćaju, kažem sa sve carinom i pdvom regularno da uzmeš tamo ispadne te jeftinije, pa to nema nigde 😄

18pm socijala preko A1 uz paket Neo Surf sa 10% popusta i 15k za stari telefon: 187380 rsd za kes.
Sto mu dodje 1600e i onda na 24m 2000rsd samo za paket.

1789370688779.webp

Odete malo u st moritz lugano uz preorder ajfona tamo feb i to je to😁
Al realno ko ima 17 pro modele bolje da preskoci 18🤦‍♂️ (sto ne znaci da sam ja toliko zdrav za taj potez najgore sto mi je primamljiv ovaj Duo a u swiss ga cene malo manje od ~2200€ ) uz obavezan apple care bice to 2500🤣 18pm napsram toga sitnica ~1400€. Malo fascinantno da ce za cenu Dua se moci komotno uzeti 18pm i ipad air npr😅

Ja se ne bih usudio da uzmem duo bez ac.
Jos uvek nisu ubacili ac za isti.

1789376201828.webp

15e mescno u Irskoj placam za 17 Pro Max.

sad gledam ebay, skocile cene polovnog 16pm 150-200€ u proseku u odnosu na pre 2 nedelje 🙃
say no more, ovo mi dodje kao odlican izgovor da uzmem 18pm sad, iako sam se prethodno ubedio da nema potrebe 🫠

sad gledam ebay, skocile cene polovnog 16pm 150-200€ u proseku u odnosu na pre 2 nedelje 🙃
say no more, ovo mi dodje kao odlican izgovor da uzmem 18pm sad, iako sam se prethodno ubedio da nema potrebe 🫠

Ja sam prodao 16p za 700e pre nedelju dana, kao racunao sam da ce jos pasti cena kad izadju novi modeli.
Kad ono apple digo cene za stare modele za 100e.

Uzeh neki stari drndoid da premostim dok ne stigne 18pm.
136 puta sam se iznervirao na androidu za ovih 7-8 dana koliko ga koristim. 😀
Vrlo rado cu ga se resiti za onaj popust od 15k.

Ja sam prodao 16p za 700e pre nedelju dana, kao racunao sam da ce jos pasti cena kad izadju novi modeli.
Kad ono apple digo cene za stare modele za 100e.

Uzeh neki stari drndoid da premostim dok ne stigne 18pm.
136 puta sam se iznervirao na androidu za ovih 7-8 dana koliko ga koristim. 😀
Vrlo rado cu ga se resiti za onaj popust od 15k.
700€ mi deluje kao dobra cifra, ja sam ga racunao na oko 600€ max ali nisam racunao da ce apple dizati cenu i 2 god. starijoj generaciji (za 17 je bilo nagadjanja) pa nam definitivno ide na ruku

Imaju pravo, buraz. Ja opet ne osećam potrebu da prelazim na nešto novije od 13 Pro Max. Služi me stvarno.
Još ako mu zamenim original bateriju kontam da, u budućnosti, bih ga imao danas kao što mnogi imaju 11-icu.

Eh sad, 136x... Zavisi koji Android, doduše.
S klasa je top.
Ma ovo je neki iz fioke izvadjen, trebalo mu je 2h samo da se napuni - Xiaomi 11t 😀
Uspeo sam lepo da iskopiram sa ip na njega pre hard reset-a.
Naravno, pre toga sam odradio backup na icloud.

700€ mi deluje kao dobra cifra, ja sam ga racunao na oko 600€ max ali nisam racunao da ce apple dizati cenu i 2 god. starijoj generaciji (za 17 je bilo nagadjanja) pa nam definitivno ide na ruku
Moj je bio u bas odlicnom stanju, od prvog dana u masci, folija preko, bukvalno bez ogrebotine. BH je bio 92% i jos je bio pod garancijom 5m.
Ali sta reci kada nam KP cene kolju cenu u startu. Mozes ti telefon da platis koliko hoces, kada prodajes gledas KP cene i tjt.
Videh nov za 900e, a moj je bio stariji malo jace od 1,5g.

Uglavnom je stvar prestiza i statusa, ne realne upotrebljivosti. A i vole ljudi jednostavno, ko moze sebi da priusti taj uzitak.

Realno sa iOS-om, a imao nekoliko godina star telefon i najnoviji, iskustvo je potpuno isto. Ja sam to iskusio prelaskom sa 13 mini na 17, jedini plus sto sam i zeleo je baterija koja je bila duplo bolja, sve ostalo isto. A 600e doplate iz kasice prasice nema vise, sta mi je trebalo, nista, samo moja pusta zelja i dobrota supruge da mi da dozvolu. 😀 A kes u stek jos nisam vratio, evo skoro godinu dana, uvek ima nesto prece..

Jedino sto mi je bolje od Androida na iOS-u je konekcija i fluidnost kod istih.
Android se stalno necka kad treba nesto da se poveze na bt, bilo kod kuce bilo u kolima.
Jos ako koristis Windows, poseban krug pakla.

Posto sam presao na MacOS takodje, brate otvorim sluske i u isto vreme mi se poveze i na mbp i na iphone.
Sta prvo uzmem, tu mogu da slusam. Cim predjem na ono drugo, konekcija se sama prebacuje bez da ista pipnem oko toga.

Takodje sam se iznenadio kada sam samo iphone povezao na novu wifi mrezu, i posto je mbp bio pored, iskocilo mi je obavestenje da i mbp konektujem na istu mrezu na kojoj je iphone.

Rekao sam wow, i to mi se svidja kod Apple ekosistema.

Činjenica je da je besmisleno bacati 2.000 evra na telefon koji će za godinu-dve vredeti mnogo manje.Ali eto…svako ima neki svoj hir, moj su telefoni.Ni moja okolina to baš ne razume,ali volim sebe da obradujem novim telefonom.Tako je bilo još kad sam bila klinka,dok su drugarice parice trošile na šminku i krpice, ja sam kupovala telefone.Meni doduse danas telefon jeste i alat za rad, dosta snimam njime,ali realno nije mi svaki novi model koji izađe neophodan.Svesna sam da je to prilično skup hir,ali šta ću. 🫣Dobra drugarica mi često zvoca da bacam pare na telefone, na šta joj ja kažem da su njene dve pakle dnevno koje inhalira,inace baš dobra investicija. Kad sabere koliko godišnje potroši,a pritom se još i truje,moj hir mi nekako deluje kao bolja opcija (cak i isplativija).Muž, kad bi znao koliko često ih menjam verovatno bi se razveo. Na svu sreću, čovek nema pojma ništa vezano za telefone,ni koji su aktuelni,ni kako izgledaju.Što se ostalih stvari tiče, prilično sam skromna, pa se time nekako tešim i pravdam sebi da možda ipak nije strašno da pređem na 18, iako mi realno uopšte ne treba,tako da ja trenutno kalkulisem,da li biti razuman ili ne 🤣🤣🤣

platim da ga koristim, ne da ga prodajem. ako ti vredi za iznos koji traze kupis ako ti ne vredi kupis nesto drugo. simple

^ Upravo to , kad vidim ljude da kalkulišu post prodaju nije mi dobro...... Čoveče nije investicija , ako ne možeš da ga priuštiš preskoči ga i to je to.... Ili ako ne želiš da " izgubiš " svoj novac.

Nazad
Vrh Dno