Ja mislim da jeste. Ja sam zadnjih par godina kupovao direktno preko Apple sajta i odaberem T Mobile jer sam preko njih. I cim je otplacen odmah, on je otkljucan ("no SIM restrictions" u opcijama)Ne znam, jel svaki otkljucan ako izabere npr Tmobile ili ostale provajdere. Verovatno jeste
Između mene i iPhone 18 Pro Max se poslednja dva dana vodi ozbiljna unutrašnja borba. Juče i danas sam ga već nekoliko puta ubacila u korpu, popunila sve podatke i taman kad treba da poručim, stanem i kažem sebi: „Udahni duboko, ne treba ti.“ I tako u krug. Na kraju sam ipak presekla i skipovala pre-order. Jednostavno sam shvatila da ću ga svakako čekati mesec do dva, kao što sam svaki put čekala telefon u pre-orderu. Tako ću ovog puta biti racionalna — sačekaću, uporediću i proveriti da li u real life-u postoje neke realne razlike. Znam da mi realno ne treba i da ih verovatno nema, ali možda se nešto desi pa moje mišljenje prevagne na ovu ili onu stranu.
Polako, preorder traje 60 dana, a ti si tek na trecem. 😀
Drugaru stiže u subotu ujutru, zvali ga pre 1h.
Dobio je na kraju 18PM 256 GB za 179k rsd uz kupovinu za keš i reciklažu, tarifa NEO 50.
Uzmi, ne budi đanaaaaIzmeđu mene i iPhone 18 Pro Max se poslednja dva dana vodi ozbiljna unutrašnja borba. Juče i danas sam ga već nekoliko puta ubacila u korpu, popunila sve podatke i taman kad treba da poručim, stanem i kažem sebi: „Udahni duboko, ne treba ti.“ I tako u krug. Na kraju sam ipak presekla i skipovala pre-order. Jednostavno sam shvatila da ću ga svakako čekati mesec do dva, kao što sam svaki put čekala telefon u pre-orderu. Tako ću ovog puta biti racionalna — sačekaću, uporediću i proveriti da li u real life-u postoje neke realne razlike. Znam da mi realno ne treba i da ih verovatno nema, ali možda se nešto desi pa moje mišljenje prevagne na ovu ili onu stranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari