Meni je ovo fenomenalna baterija. Iskreno, svako ko ima SOT preko 4h dnevno je power user kome Air i nije namenjen.Slaba baterija na AIR-u ,mislim ocekivano ali sam vise malo ocekivao,skinut sa 100% u 10.47 sad je 40% 17.32h uz SOT 2h.57min drugo punjenje ,videcemo mozda se popravi uz koji ciklus vise
Znači mi ga svi pogresno merimo, treba glavu mjerit onda je obim veći što i ima logike neke zaistaApropro komentara o deblji se slažem
Pogledajte prilog 506464
1. Imam macbook pro m4 max i m1 macbook (base), oba "stucaju" na nekim UI stvarima tako da sam siguran da ce ovo biti ispeglano vremenom, verujem da je ista prica na iosOno što mi se ne dopada:
1. IOS 26 često nekako secka...nije baš fluidan. Vremenom će to verovatno da se ispravi ali nekako sada odaje da je nedovršen.
2. Naviako sam na Android pa mi malo malo nešto fali što tamo ima npr. nisam našao nikako da isključim ton kada zovem preko brojčanika....
3. Izluđuje me stalno traženje nekih šifara (mada ok to može da se isključi).
4. Deluje manje robusno.
5. Android trenutno deluje ispeglanije od IOS, bar meni.
6 .Vidi se iz aviona da mora da se koristi maska ako se ne želi grebanje, a biće ga kad tad.
Transfer sa Androida na IOS je prošao manje više ok mada je bilo nekih čudnih stvari oko prenosa SMS (iz nekog razloga je grupisao neke brojeve u neke čat grupe koje nisu mogle da se ubiju a da se ne obriše cela grupa) ali to je bilo za očekivati. Ono što mi je bilo važno preneto je bez problema.
Sve u svemu nemam baš neki WoW efekat ali se radi o odličnom telefonu na koji očigledno moram da se naviknem.
Ovo ne moze biti dalje od istine.iPhone Air je samo lepsa verzija iPhone 16e modela, nista vise, po premium ceni. Da deca bogatih budu razlicita u odnosu na decu siromasnih.![]()
Iskreno, mislim da ni Srbija ne zaostaje previše za tim američkim standardom, dobar deo klinaca poseduje iPhone, srednjoškolci pogotovo. Svaka druga žena na ulici nosi iPhone. U IT firmi u kojoj radim u mom timu, jedino ja i još jedan kolega koristimo Android.iPhone je samo u trecim zemljama neki kvazi statusni simbol.
Na velikim trzistima, poput americkog, penetraija iPhonea, narocito kod "dece" je toliko velika, da je zapravo fora da imas neki neobican telefon iz android sveta koji niko nema.
Ljudi hronicno zaboravljaju koliki trzisni udeo ima Apple...
Evo npr. jedno istrazivanje https://www.techspot.com/news/10749...-iphones-most-use.html?utm_source=chatgpt.com
Posle duuugooo vremena da sam pogledao kompletan video review, a da nije nešto dosadno, nego inovativno, zanimljivo i detaljno.
Osvezavajuće!
Baš pokidao dečko.
Izgleda da se krecemo u bas razlicitim sredinama... ili si ovo sarkasticno napisao a ja nisam skapirao.Iskreno, mislim da ni Srbija ne zaostaje previše za tim američkim standardom, dobar deo klinaca poseduje iPhone, srednjoškolci pogotovo. Svaka druga žena na ulici nosi iPhone. U IT firmi u kojoj radim u mom timu, jedino ja i još jedan kolega koristimo Android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari