Šta je novo?

iPhone 17

Slaba baterija na AIR-u ,mislim ocekivano ali sam vise malo ocekivao,skinut sa 100% u 10.47 sad je 40% 17.32h uz SOT 2h.57min drugo punjenje ,videcemo mozda se popravi uz koji ciklus vise

Prilozi

• IMG_0047.jpeg
    IMG_0047.jpeg
    53.3 KB · Pregleda: 44

Pogubio sam se sa podesavanjima za kameru, pa sam nasao ovaj video.
Za sad mi deluje ok.

iphone-AIR.jpg

Posle duuugooo vremena da sam pogledao kompletan video review, a da nije nešto dosadno, nego inovativno, zanimljivo i detaljno.

Osvezavajuće!

Baš pokidao dečko.

3-4 nedelje u najboljem slučaju jer su takve procene i po EU radnjama/Apple stores

Slaba baterija na AIR-u ,mislim ocekivano ali sam vise malo ocekivao,skinut sa 100% u 10.47 sad je 40% 17.32h uz SOT 2h.57min drugo punjenje ,videcemo mozda se popravi uz koji ciklus vise
Meni je ovo fenomenalna baterija. Iskreno, svako ko ima SOT preko 4h dnevno je power user kome Air i nije namenjen.

iPhone je samo u trecim zemljama neki kvazi statusni simbol.

Na velikim trzistima, poput americkog, penetraija iPhonea, narocito kod "dece" je toliko velika, da je zapravo fora da imas neki neobican telefon iz android sveta koji niko nema.

Ljudi hronicno zaboravljaju koliki trzisni udeo ima Apple...

Evo npr. jedno istrazivanje https://www.techspot.com/news/10749...-iphones-most-use.html?utm_source=chatgpt.com

Pitalo me je par ljudi da napravim obicne slike i da prodjem kroz zoom pa da ne bih slao svima pojedinacno evo ovde, slikano point and shoot bez obrade... Zanimljiv mi je bio SC sa kombinacijom prirodnog i vestackog osvetljenja i ovi lusteri su lep da se vidi ostrina kod telefoto kamere... Ostajem duzan poredenje sa prethodnim modelima, bice i to samo da uhvatim malo vremena...

Nazad
Vrh Dno