Čkalja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 145
Meni je 17 Pro (Max) kriminalno ružan, makar ovako na slikama, videću kad ga se dokopam uživo kakav je osećaj, ali nakon inicijelnog hype-a sinoć, mislim da ću ostati još godinu dana na 15 Pro Max, jedina mana mu je ludačko grejanje preko leta ali preživeću nekako.
Ne bih da ti rušim sneška, ali mislim da se poleđina neće menjati bar još 2,3 godine kao što je i od 11 do 16 dugo bio isti dizajn Pro serije....
Što se EU zemalja tiče Švajcarska ima najbolje cene apple proizvoda (naravno nista wow kao UAE). Ostali poznati eu lanci kao MM su sa cenama u rangu nasih KP prodavaca.
CH nije EU #samokazem.
Proverite cene u Rumuniji, nije Temišvar preko sveta, verenica i ja smo hteli prošle godine da odemo na vikend, ali je iskočio ipak kod nas sa dobrom cenom početkom decembra.
Što bi neko gledao Mediamarkt i slično kad je u Apple radnji manja cena u bilo kojoj EU državi.
Sto znaci da su cene jace ne go prosle godine,a kod operatera ce biti jos jace (standardno) 🫣
Mislim da su cene vrlo slične kao prošle godine za 16 seriju ako su ovo cene u tipa iStyle-u.