Šta je novo?

iPhone 17

Otprilike tako nekako. Pro tip ko zapravo planira da ide u UAE: Apple Store iz nekog razloga ne izdaje tax free formular ali zato iStyle u Emiratima uredno izdaje sve, tako da može i da se povrati neki dinar na deviznu karticu prilikom povratka, mada je PDV smešno mali (5% od čega se refundira oko 4.8%).

17PM 256GB u apple store Dubai 5099AED preorder, to je oko 1186€ minus 4.8% poreza je 1129€
A kod nas će traziti 1500€ na oglasima

Što se EU zemalja tiče Švajcarska ima najbolje cene apple proizvoda (naravno nista wow kao UAE). Ostali poznati eu lanci kao MM su sa cenama u rangu nasih KP prodavaca.

Na kupujem-prodajem postoji i iphone 17 128gb. Jesam ja dobro razumela gsm arenu. Koja god verzija da je, sa ili bez slota za sim karticu, obe verzije podržavaju dve e-sim kartice istovremeno? Čini mi se da moj 13 samo jednu e-sim i jednu sim karticu podržava pa zato pitam.

I iP13 podržava dve istovremeno aktivne eSIM kartice, bilo da imaju ili nemaju fizički slot. Tako je i sa iP17 serijom.

Na kupujem-prodajem postoji i iphone 17 128gb. Jesam ja dobro razumela gsm arenu. Koja god verzija da je, sa ili bez slota za sim karticu, obe verzije podržavaju dve e-sim kartice istovremeno? Čini mi se da moj 13 samo jednu e-sim i jednu sim karticu podržava pa zato pitam.
Не постоји модел 17це од 128гб.

Nazad
Vrh Dno