Šta je novo?

iPhone 17

Otprilike tako nekako. Pro tip ko zapravo planira da ide u UAE: Apple Store iz nekog razloga ne izdaje tax free formular ali zato iStyle u Emiratima uredno izdaje sve, tako da može i da se povrati neki dinar na deviznu karticu prilikom povratka, mada je PDV smešno mali (5% od čega se refundira oko 4.8%).

17PM 256GB u apple store Dubai 5099AED preorder, to je oko 1186€ minus 4.8% poreza je 1129€
A kod nas će traziti 1500€ na oglasima

Što se EU zemalja tiče Švajcarska ima najbolje cene apple proizvoda (naravno nista wow kao UAE). Ostali poznati eu lanci kao MM su sa cenama u rangu nasih KP prodavaca.

Na kupujem-prodajem postoji i iphone 17 128gb. Jesam ja dobro razumela gsm arenu. Koja god verzija da je, sa ili bez slota za sim karticu, obe verzije podržavaju dve e-sim kartice istovremeno? Čini mi se da moj 13 samo jednu e-sim i jednu sim karticu podržava pa zato pitam.

I iP13 podržava dve istovremeno aktivne eSIM kartice, bilo da imaju ili nemaju fizički slot. Tako je i sa iP17 serijom.

Na kupujem-prodajem postoji i iphone 17 128gb. Jesam ja dobro razumela gsm arenu. Koja god verzija da je, sa ili bez slota za sim karticu, obe verzije podržavaju dve e-sim kartice istovremeno? Čini mi se da moj 13 samo jednu e-sim i jednu sim karticu podržava pa zato pitam.
Не постоји модел 17це од 128гб.

Не постоји модел 17це од 128гб.
Dal je moguće da mi na moje pitanje odgovoriš da ne postoji 17-ica sa 128gb? Kažem na kupujem-prodajem postoji 17 sa 128gb što onda ne bi i pro max koštao 1500e. Ljudi lupetaju. To za kupujem-prodajem je bilo "hahaha na kupujem-prodajem postoji i 17-ica sa 128gb". A moje pitanje je ovo drugo.

U isto vreme samo 2,bilo esim,sim ili kombinacija.

To nije novi feature, ja sam furao 2 eSIM-a još na iPhone 13 Pro Max kao što i sad radim na 15 Pro Max. Fizički SIM slot nisam nikad ni otvorio, praktično je zapekao od neotvaranja

To mi kaži. Hvala. Propustila sam skroz tu info odavno pa mi je ostalo u glavi da može samo 1 sim i 1 esim.

Jel potvrdjeno i za Eu modele samo esim ili i dalje ima fizicki slot?

Ja sam proverio nekoliko evropskih zemalja i sve su imale i obican sim (dakle manja baterija).

Sto znaci da su cene jace ne go prosle godine,a kod operatera ce biti jos jace (standardno) 🫣

cene su zahvaljujuci pohlepi apcoma, KP ce biti spas ko kupuje za kes, ko ide preko operatera dranje koze kao i uvek

Zar nije KP uvek bio najbolji za kupovinu iPhona u Srbiji, koga briga za te cene.

To samo znači da pošto su cene duplo veće treba duplo više da se suzdržimo od komentarisanja i duplo više da se peca!

Cene u lokalnoj prodavnici telefona
1000044161.jpg

Nazad
Vrh Dno