Pričam o Pro Max. 15PM vs 16PM vs 17PM.120 Hz, 256 GB, novi chip?
Izvini, ali na forumu svako ima pravo da iznese svoje mišljenje jer tome forum i služi. Ja sam se makar ograničio na 17 Pro (Max) koji je ujedno prvi model koji mi je jednostavno ružan na slici, videću kakav će biti uživo. Što se tiče dizajna obične 17ice i Air-a, nemam nikakve zamerke, šta više, 17 Air je nešto što bih uzeo u razmatranje za kupovinu jer mi odgovara dizajn ali me značajno odbija mala baterija i potencijalno očerupana kamera, mada sam u tim godinama kada odavno više ne fotkam kao nekad i kada kameru koristim 80% vremena za skeniranje raznoraznih dokumenata za slanje knjigovođama i partnerima umesto za Instagram 😭U redu je kad se ljudi tese da im nesto ne treba jer je skupo, pa smisljaju razne gluposti ali daviti na forumu je nepotrebno.
Meni je isto muka dati 1750e za telefon(sa Apple care) ali ne pricam kako ne vredi, da je ruzan i sl. Ne svidja ti se, zaobidji, idi pecaj.
Imaš ultraširoku, normalnu i 4x telefoto, ostalo su softverske fore (2x, 8x i slično).Da li neko može da mi objasni kakve su zapravo kamere na pro modelim? Čas pominju 2x zoom, čas 4, čas 8... Jel zapravo ima wide, normalna i 8x ili je to njihova softverska muljaža?
Promax bi bio best buy flagship da ga je kod nas moguće naci za 1200-1300€.. ne znam kako je gugl mislio sa desetXL da parira ovim brojevima 😲Dobar tabelarni prikaz novih modela
Veličina i težina
Pogledajte prilog 504815
Dizajn
Pogledajte prilog 504816
Baterija i punjenje
Pogledajte prilog 504817
Kamera
Pogledajte prilog 504818
Kamera funkcije
Pogledajte prilog 504819
Ostale razlike
Pogledajte prilog 504821
Cena
Pogledajte prilog 504823
![]()
Buyer's Guide: iPhone 17, Air, Pro, or Pro Max? 40 Differences Compared
Apple's four new iPhones launch later this month, with more differences between the latest models than ever before. Instead of the familiar...www.macrumors.com
Ove godine su "radioalno promenili dizajn" ne ocekujem bas nikakve promene sledece godine.Hteo sam da predjem sa s24 ultra na 17 pro. Ali bas je ruzan sa ovom indukcionom plocom. Nadam se da ce sledece godine biti manje i lepse
Ili uzeti 16 pro
Isto ono gde se vodi računa o dress code-u na poslovnim sastancima. Ne kažem da je drugima to bitno, ali meni jeste.Ako nije tajna, kakvi je to poslovno okruzenje gde boja telefona igra ulogu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari