Ја чух да то иде од следеће године, тј про моделу у септембру а обични после тога у мартуMenjaju ciklus izbacivanja,bice sada 2x godisnje. Jednom “sirotinjski “modeli ,drugi nalet “punišić” modeli.
Zasto ti je ovo presudno? Ja ne primecujem da ima problema sa RAMom a vrtim aplikacije redovno.Mene najvise zanima da li ce ubaciti 12GB RAM ili ce po trecu godinu da 8GB guraju. Pricam za pro modele, ostalo je manje vise irelevantno.
Sad sam na 13 pro i sto se tice ram menadzmenta, bas je knap ko ima dosta toga da multitaskuje, ne moze ni sa 12GB androidima da se meri a kamoli sa jacim (16 da ne pricam na dalje)
Mene najvise zanima da li ce ubaciti 12GB RAM ili ce po trecu godinu da 8GB guraju. Pricam za pro modele, ostalo je manje vise irelevantno.
Sad sam na 13 pro i sto se tice ram menadzmenta, bas je knap ko ima dosta toga da multitaskuje, ne moze ni sa 12GB androidima da se meri a kamoli sa jacim (16 da ne pricam na dalje)
Ovde pišu navodne za RAM po modelima:
https://www.macrumors.com/2025/07/09/iphone-17-ram-amounts-rumor/
- Phone 17: 8GB
- iPhone 17 Air: 12GB
- iPhone 17 Pro: 12GB
- iPhone 17 Pro Max: 12GB
Navodne boje za iPhone 17 Air
Pogledajte prilog 498663
Vala i ja na 13pro vrtim ali jednostavno se oseti da mu fali rama, na androidu nikad nikakav problem (pricam za 12GB+ modele), tako da bi ovde 17 pro bio pun pogodak za 12GB.Zasto ti je ovo presudno? Ja ne primecujem da ima problema sa RAMom a vrtim aplikacije redovno.
Ko moj sporetNavodno leakovan 17 Pro ili je dummy… meni se svidja 😀Pogledajte prilog 498757
hahaa ma nema trikaNavodno leakovan 17 Pro ili je dummy… meni se svidja 😀
Izbacuju sada kada izbacuju i ove da navuku korisnike na tu tanku verziju telefona, bolje ce se sad prodavati nego da je izbace odvojeno ili posle redovnih 17 verzija(Dokazano kako je S25 edge prosao). Mada kome se svidjaju tanki telefoni, uz Apple Care+ nece biti los taj 17 Air, bez maske i bez icega, zanimljiv model za baratanjeМени није јасно зашто 17air (или како ће се већ звати) изабцају да кажем када избацају стандарде моделе. Логичније ми је да је то било умјесто овог 16е. Читајући слушајући ово до сада како би изгледао и какве су компоненте биће жешћи промашај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari