Šta je novo?

iPhone 17

Kineski telefoni mogu samo da ugroze Samsung, tesko da ce biti masovne seobe sa iPhona.
Nakod duzi niz godina, planiram povratak na iPhone.

Мени није јасно зашто 17air (или како ће се већ звати) изабцају да кажем када избацају стандарде моделе. Логичније ми је да је то било умјесто овог 16е. Читајући слушајући ово до сада како би изгледао и какве су компоненте биће жешћи промашај.

Menjaju ciklus izbacivanja,bice sada 2x godisnje. Jednom “sirotinjski “modeli ,drugi nalet “punišić” modeli.

Ja bih voleo da stvari počnu da rade i sa Srpskim apple id-jem jer budimo realni pola stvari ili ne radi ili nije dostupno za naš region.. Sve ostalo je barem za mene super hardver top, stil ok, tako da samo softver...

3 meseca do izlaska 17 Pro modela, najviše me zanima šta će biti sa cenom, da li će Tramp&co ipak lupiti carine, pa da li će Apple globalno da značajno poveća cene. Ako će biti tako da kupim 16PM do jeseni, pa da budem miran 2-3 godine (trenutno 14PM)...🥸

Mene zanima sta ce biti sa kamerama, da li ce biti nekih poboljsanja.

Mene najvise zanima da li ce ubaciti 12GB RAM ili ce po trecu godinu da 8GB guraju. Pricam za pro modele, ostalo je manje vise irelevantno.

Sad sam na 13 pro i sto se tice ram menadzmenta, bas je knap ko ima dosta toga da multitaskuje, ne moze ni sa 12GB androidima da se meri a kamoli sa jacim (16 da ne pricam na dalje)

Vrh Dno