nitro5
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.06.2022
- Poena
- 105
Zbog ove vesti sam morao da otvorim novu temu 😁
Pošto 120 hz nazivaju Pro Motion, 90 hz je plafon što će dati običnom modelu. I eto revolucije za narednih 10 serija telefonaUkidaju konacno 60Hz, makar uveli 90Hz to ce biti kraj ekranima od 60Hz i njihovom pilicarenju korisnika! 13PM kada se pojavio sa svojih 120Hz je bio zaista nesto posebno tada u iOS svetu, kada sam ga uporedio sa 12PM koji je imao drug, toliko je bilo vidljivo da iako su telefonu slicni po izgledu, samo corav covek ne bi video razliku u koriscenju.
![]()
Will the iPhone 17 lineup really have higher refresh rate displays?
Here we go again for another season of rumors. This time, multiple reports suggest that all iPhone 17 models will...9to5mac.com
Najprodavaniji telefon u prvoj polovini 2024. godine je 15PM pa tek onda 15🙂naravno da im ne bi pala prodaja, i ovako je obicni iphone najprodavaniji njihov telefon. znaju oni tacno sta rade inace ne bi vredeli ovoliko koliko vrede
Kakav ce ovo hit za hipstere biti ajaoj, icice kao alva...
Ako bude tako nosicemo mi ove sto imamo dugoooooooooZbog Trampovih tarifa mogao bi 17PM da izadje na 2.300$ pocetnu. Citao sam negdje.
Zavrseno je sa kupovinom iPhone telefona, ako ostane ova situacija sa carinama. Ne samo Iphone, svih Apple proizvoda.Ako bude tako nosicemo mi ove sto imamo dugooooooooo
Zbog Trampovih tarifa mogao bi 17PM da izadje na 2.300$ pocetnu. Citao sam negdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari