Šta je novo?

iPhone 17

Ova vest je revolucionarna u iOS svetu, ceka se od iPhone 13 serije, to se moralo objaviti sada🙂

sta je toliko revolucionarno?

imamo 240 i 360Hz oled monitore, 120 je smesno onda pored toga, ali posto vecini sve klizi na 120 (i secka na 60), mozda i nema potrebe ze vise

Ukidaju konacno 60Hz, makar uveli 90Hz to ce biti kraj ekranima od 60Hz i njihovom pilicarenju korisnika! 13PM kada se pojavio sa svojih 120Hz je bio zaista nesto posebno tada u iOS svetu, kada sam ga uporedio sa 12PM koji je imao drug, toliko je bilo vidljivo da iako su telefonu slicni po izgledu, samo corav covek ne bi video razliku u koriscenju.

Trebalo bi da menjaju i dizajn, dosadio je više. Sve isto od iphone 11. Nekako one ringle stoje nabudženo kao da nisu znali šta će sa njima. Najbolje bi bilo kao na najavama da bude linija u gornjem delu poleđine i celom širinom budu raspoređene kamere.

Ukidaju konacno 60Hz, makar uveli 90Hz to ce biti kraj ekranima od 60Hz i njihovom pilicarenju korisnika! 13PM kada se pojavio sa svojih 120Hz je bio zaista nesto posebno tada u iOS svetu, kada sam ga uporedio sa 12PM koji je imao drug, toliko je bilo vidljivo da iako su telefonu slicni po izgledu, samo corav covek ne bi video razliku u koriscenju.
Pošto 120 hz nazivaju Pro Motion, 90 hz je plafon što će dati običnom modelu. I eto revolucije za narednih 10 serija telefona

naravno da im ne bi pala prodaja, i ovako je obicni iphone najprodavaniji njihov telefon. znaju oni tacno sta rade inace ne bi vredeli ovoliko koliko vrede

naravno da im ne bi pala prodaja, i ovako je obicni iphone najprodavaniji njihov telefon. znaju oni tacno sta rade inace ne bi vredeli ovoliko koliko vrede
Najprodavaniji telefon u prvoj polovini 2024. godine je 15PM pa tek onda 15🙂

koga interesuje sta je bilo u prvoj polovini...

2023. je bio iphone 14, 2022. je bio iphone 13, ove ce biti iphone 15, mislim do sada sto se zna, on je na vrhu

ali ako bench kaze, sigurno je istina....

Meni ovo deluje bas ruzno😅

Judge Thats Disgusting GIF by Hot Bench

Izgleda jezivo. Ja ne znam ko će to da im kupuje. Bolje da su vratili mini :D

Zbog Trampovih tarifa mogao bi 17PM da izadje na 2.300$ pocetnu. Citao sam negdje.

Hahah, dobar je ovaj 13 mini... Ja sam taman mislio da menjam sa sledećom generacijom, da pređem na pro, ali ako budu te cene nema šanse.

Uzmes 16 pro/15 pro i skoro ti sve isto. Ne bi mnogo propustio.

Da ce opasti prodaja, hoce svakako. Da ce apple propasti, nece nikako.

Ici ce gore cijene i drugih brendova, postace trend to i to je to.

Mozda docekamo da jabuke budu jeftinije u evropi nego u USA :)

Apple je registrovan u Irskoj i za EU cene bi trebale biti ok.

Nazad
Vrh Dno