Šta je novo?

iPhone 16

Može običan ako pre toga nisi imao Pro ili Pro Max. U suprotnom teško.
Sećam se koliko mi je brat kukao na iPhone 14 Plus a godinama pre toga imao 11 Pro Max.

Hvala!
Nisam nikad imao pro / pro max kao privatni telefon, ali sam koristio kao službeni.
Rekao bih na osnovu svih informacija, da se pro varijanta isplati za tih 150-200e doplate. Kapiram da će se deo doplate i vratiti kad se jednog dana bude prodavao i menjao za novije.

Nema na čemu. Uvek Pro odnosno Pro Max ko želi jakuuu bateriju i veliki telefon, ko je u mogućnosti. Nema tu filozofije.

Kupila 16 pro,sam telefon je extra ali me zanima baterija. Koliko je realno da se brzo prazni? Punila sam od 20-80% i izgura mi jedva ceo dan,a nije da nesto preterano cackam telefon

pa ima jos 20% dole i 20% gore, skoro pola

definisi to nesto preterano?

Retko koji telefon izgura ceo dan bez problema a da ga koristimo prilično i da smo na 4G i tek popodne-uveče kod kuće na Wi-Fi recimo.

Pa uglavnom pretrazivac I drustvene mreže, gledam sad ima SOT 4h, a potrosio je skoro 50%
To je normalno, aplikacije poput instagrama brzo troše bateriju (obrađuju i vuku nenormalnu količinu podataka), meni od istog nekad telefon bude topliji, nego da sam pokrenuo neku zahtevnu 3d igru...

Max modeli 😀
Meni je recimo 16 pro savrsen telefon po velicini, ali sam ipak izabrao 16 pro max jer ima dosta jacu bateriju i znam da tokom dana ne moram traziti punjac.

Najjace je sto se vecinom zale ljudi koji koriste 60% baterije i kao znas moram u toku dana da ga dopunjavam. Naravno da moras, jer koristis 60%, a ne 100% baterije.

Dok je pozadini party gde su svi pozvani TikTok, Facebook, Twitter, Instagram, Threads, Snapchat i mnogi drugi.

Ja 16 pro punim do 95%. Ne igram igre (za to imam ps4) i nemam društvene mreže (ne trebaju mi). Sve ostalo koristim normalno i traje mi dan i po lagano.

Koga častiš sa ovih 5% 😃
Šalu na stranu, skoro ključni element je ovo da društvene mreže, i njihove aplikacije, ne koristiš 😃
Oni dok povuku sve moguće podatke za preprodaju, ode baterije debelo 😁

danas je dosta bolje, prevacila sam na 4g mrezu. Na poslu mi je mreza katastrofa,bio je podesen na 5g i moguce da je to vuklo bateriju, od kad sam ugasila dosta bolja situacija

Koga častiš sa ovih 5% 😃
Šalu na stranu, skoro ključni element je ovo da društvene mreže, i njihove aplikacije, ne koristiš 😃
Oni dok povuku sve moguće podatke za preprodaju, ode baterije debelo 😁
A nemam pojma, kao da ne puca do 100 a nema neke razlike u realnom korišćenju. Ali da, onaj ko ima "društvene" mreže ostaje bez baterije na bilo kom uređaju

• Like
Reagovanja: iOS
Časti ga do vrha bar povremeno 😃
Šta god radio na bilo kom iPhone-u više od decenije, uvek se identično ponaša, tako da opušteno puni i trajaće jednako kao i sa ovakvim tretmanom 😃, ali da više ne idem u off sa nikad dovoljno ispisanom temom o bateriji 😁

Nisam ni ja hteo da offujem, više da pohvalim telefon. Igre i društvene mreže mi prosto nisu merilo

• Like
Reagovanja: iOS
Nazad
Vrh Dno