Šta je novo?

iPhone 16

Da li na iPhone 16 može nekako da se instalira google photos. Probao sam sa promenom regiona na HR, US, ali nema je ni tamo. Ima li pomoći?

Ne moze promena regiona da resi problem,moras nalog napraviti na drugi region.

Da li na iPhone 16 može nekako da se instalira google photos. Probao sam sa promenom regiona na HR, US, ali nema je ni tamo. Ima li pomoći?
Morao bi da promeniš region za svoj iCloud nalog, što može biti relativno komplikovano ukoliko imaš aktivne pretplate ili sredstva u Wallet-u.

Najlakše ti je da napraviš još jedan nalog na US, promeniš nalog u AppStore na taj US nalog tek toliko da skineš Google Photos i posle se vratiš na svoj regularni nalog.
Nije bitno na kojem nalogu si ulogovan u AppStore, sve aplikacije će se regularno ažurirati.

Kakva vam je baterija na 18.4? Kod mene na 16 pro cini mi se da je slabija posle nadogradnje.

i bice slabija svakim danom :)

I svakim update. Vise resursa vise ciklusa punjenja I sve ide u minus,nikako u plus.

Meni ista baterija.
3 dana 8 sati ekrana.
16PM.

Nisu ti zamenili za noviju😂

ne koristis ga :D

A signal na poslu možete videti u SS, sa ne pricam i kod kuće se pogorsao. Tako da bilo bi tu jos više uključeno ekrana. Možda bi bilo 2 dana 10 sati ekrana.

Ma ja ga koristim normalno, kao što bih koristio svaki telefon. 14P mi je bio na dva dana 6 sati ekrana. Jednostavno izmedju 3 i 4 sata dnevno trošim i mislim da mi je dovoljno.

Prilozi

• IMG_1736.jpeg
    IMG_1736.jpeg
    80.8 KB · Pregleda: 103
Pa normalno, pripremaju vas da kesnete iPhone 17. Zato se iOS ne azurira nikad od onog sa kojim je telefon izasao. Tu je baterija najbolja, uvek bilo i uvek bice.

Bas tako-obicno bude losija sa tim pocetnim iosom,nikad mi se nije pokazao to kao najbolje resenje sto se baterije tice.

Ne samo baterije, uvek je bilo i softverskih problema.Tome u prilog govori cinjenica da se u vecini slucajeva izbacivali zakpre i prvoj sedmici.

Jel ima neko da je kupio običan 16? Kakvi su utisci, baterija...Nisam ispratio, ali ne vidim nikakav pomak od 15, osim u jačem procesoru

Jel ima neko da je kupio običan 16? Kakvi su utisci, baterija...Nisam ispratio, ali ne vidim nikakav pomak od 15, osim u jačem procesoru
👋
Imam ja, prešao sa 12 na 16, baterija odlična!
Nije samo CPU, 16 ima 8GB rama naspram 6GB kod 15-ice, što ga čini dosta više futureproof :)

Nisi ga razumeo, odnosi se na to da promena regiona u Settings/General/LAnguage & Region/Region ne menja ponudu na tvom App Store-u, već je neophodan nalog na AppStore-u iz drugog, odgovarajućeg regiona gde postoji ta aplikacija 😃

Nazad
Vrh Dno