Traze 17-18.000 za bateriju?Baš čekam ljude da čujem utiske koji imaju 13 Pro i prešli su na najnoviji. Zato i pratim ovde pisanje.
Iako nema potrebe jer je baterija dobra mislim da ću sledeće godine u Macoli za 17-18.000 din staviti novu bateriju na svom 13 Pro Max 256 gb jer je telefon zmaj i to je to.
Neka te u zdravlju služi 16 Pro. @djtiestoja
Cena zamene zavisi od modela Vašeg iPhone uređaja.
Po ceni od 7.990 dinara:
iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE (2nd Gen.)
Po ceni od 12.990 dinara:
iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max
Po ceni od 14.990 dinara:
iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
Po ceni od 15.990 dinara:
iPhone SE 3RD gen.
Po ceni od 17.990 dinara:
iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
Po ceni od 21.990 dinara:
iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 , iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max
Čitajući tvoju recenziju, setih se svog prelaska sa Bartona 2500+ i Abit NF7 na Athlon64 3000+ i neku MSI S939 ploču. Kao srednjoškolac dao dosta para za upgrade, a ispalo da u praksi ne vidim neku razliku, čak noviji Athlon nije bio raspoložen za OC kao Barton.😅Evo ovako kraća recenzija posle 10-ak dana.
- Camera control sam koristio ukupno jedan put i to kad sam kupio telefon. Uopšte nisu teške kontrole ili ja imam osećaja ne znam sta je, ali nije onakva priča kako je predstavljaju na YouTube-u
- Meni telefon kao da je supalj, a zbog tog camera dugmeta su pomerili taptic engine, pa mi se čini da je slabija vibracija. Inače uključen mi haptic kada kucam i tačno znam kakav je bio na 14 Pro. Sad da li je zato što je veći telefon ne znam, ali ja imam takav osećaj. Naravno osećaj je takav i zato što je su tu negde težine (iako je 21g teži 16PM) meni kao da je teži 14 Pro... Znam znam, jednostavno takav je osećaj
- Toliko sam navikao na 3x zoom i portrete da pravim da mi živce pokida ovaj 5x koliko moram da se udaljim
- Photographic styles su vrhunska stvar tačno da imaju prethodni telefoni to bi bilo veliki boom. Hoćeš kontrasnu sa tamnim senkama fotku ala Pixel ili iPhone-oliku sa posvetljenim senkama može kako god hoćeš
- Kod kamera ne vidim neki veliki pomak sa 14 Pro, da vas ne vara marketing ništa nije bolje
- Baterija je meni na 2 dana oko 8h screen on time jer sam trenutno van grada i signal je katastrofa, tu je mix 1-2 crte. Znaci kad se vratim u grad biće oko 3 dana sa nekih 6-7 sati plus minus.
- Još uvek ne mogu da se naviknem na action dugme, navikao na klackalicu i džabe
- Da nisam dobio opet neku dobru ponudu u A1, ne bih mozda prešao odmah, ali žena davila da ona uzme moj i ja da se ponovim, pa rekoh što da ne, ajde šta da se radi
- Jesam rekao da je slaba vibracija?
- Nosim telefon bez maske i uopšte mi nije klizav koliko sam mislio da će da bude, ali uskoro cu naručiti neki dbrand, pa cu dobiti malo na gripu
- Bezele ne primećujem da su tanji sem kad se stavi stariji neki telefon, pa se onda vidi da su tanji
- Ekran dobar kao i kod 14 Pro, mislim da nisu ništa dirali
To je uglavnom to.
Treba da vidiš " desert titanijum " ona bi te tek razočarala...mene je sigurno...Mene je ova titanijum boja malo razočarala. Na videu je jedno, a u stvarnosti izgleda više kao siva industrijska plastika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari