Nema smisla prelaziti sa 14 pro, bukvalno jedino taj type-c je bitno pomena.Ja ozbiljno razmisljam da uzmem ip16. Uspeo sam da spustim skrintajm ispod 4h a nervira me sto nemam usb c i onda moram da nosim dodatni kablic.
Pro max mi je preveliki za nosenje u dzepu jer idem, cesto, biciklom do posla, ostaje 16 pro i ta treca kamera koja mi ne igra nikakvu ulogu. 60Hz mi ne smeta tako da ukoliko budem prelazio sa 14pro, idem lagano na obican 16 cim se na kp stabilizuju sa cenom.
Prilično, evo crop sa main i 5x telephoto.Koliko je 5x zum zapravo koristan u normalnoj upotrebi?
Juce sam imao priliku da u zatvorenom prostoru, kuci koristim honor magic6 pro koji ima 2.2x i 5x gde sam video da je 5x neupotrebljiv.
Moras sa se odaljis od objekta da bi napravio neki leo portret.. sve sam blizi 15pro zbog toga
Da, ali sam pitala za crni pro max. Nebitno.Pro i moze da se nadje,pro max teza prica.
Meni u yettelu rekli da nema na stanju 16 pro max, mada na sajtu pise da je dostupan u jednon prodavnici..ko ce ga znatiDobijaju oni svake nedelje po malo, kao i operateri. Ali očigledno nije dovoljan broj- Veštački je sve ovo. U Yettelu ga imate na stanju.
Pro max?Meni je stigao juče, danas sveže instalirano, javljam utiske za par danaa1 inače, u petak poručio, u sredu stigao
Evo ja prešao sa 13 pro na 16 pro, vibracija ista ili slična nema govora da je slabija.Usla sam danas u istyle da vidim do cudo svetsko. Nista specijalno i novo, p i pm su teski, obican mi je taman, a i koriscenje jednom rukom je plus. Kamere odlicne kod svakog, svidja mi se sto obican ima sve tri opcije kao i ovi sa tri kamere. Ima i macro. E sad, ono cemu sam se sebi smejala, citava 3 minuta drndanja sam zaboravila na ono kamera dugme. 😂 Sve ja lepo po ekranu ispodesavala, naravno drzim ga u portretu. I krenem ja sa tim dugmetom, okrecem, namestam prst.. ono je pakao i bespotrebno po mom misljenju. Kliktanje je komicno, po ekranu je sve brze. Nikakav apdejt po meni, jos i ako slabije vibrira zbog toga kao sto kazete... E jedino nisam poredila u dlaku osvezavanje ekrana, jeste fluidnije 120, nije mi ni 60 toliko alarmantno, ali ih svakako kritikujem sto ne stave na obican model 120.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari