Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Moja računica je KP + apple care, i opet ispadne jeftinije i od operatera i od iStyle-a a pouzdanija mi je garancija
Zar u tom slucaju ne trebas placati pdv i carinu za uvoz?Ako ti je blizu Temišvar imaš prodavnicu sa korektnim cenama, i u istoj prodavnici možeš da dobiješ povraćaj rumunsokkg PDV.
Pa ako si toliko posten i svrbi te novcanik ti prijavi na carini da si bio da popijes kafu i kupis telefon od soma ipo, pa kad te “rebnu” za pdv i carinu onda ti je jeftinije da kupis kod nasih koljaca… 😁Zar u tom slucaju ne trebas placati pdv i carinu za uvoz?
Koliko ja znam zna se desiti kad vratis pdv na takve stvari, a granica je do granice znaju javiti na tel da te sacekaju 😁Pa ako si toliko posten i svrbi te novcanik ti prijavi na carini da si bio da popijes kafu i kupis telefon od soma ipo, pa kad te “rebnu” za pdv i carinu onda ti je jeftinije da kupis kod nasih koljaca… 😁
1500e prvi oglasi 😀Iz iskustva izlaska prethodnih serija, koliko bi mogao kostati na KP 16 pro max okvirno kada se pojavi za mesec dana?
Koliko PRETAČNO je sve ovo što si rekao😃 Tačno sam osetio taj vajb u tvom postu, skoro kao da je već sad neki novembar-decembar i padaju takvi komentari😂Verujem da će biti skuplji u prvom talasu iznad 1500, moraju opravdati veći ekran, veću bateriju i AI. Kada vidite te cene onda će postati odličan 15 Pro/15PM, ali to je trenutak kada njima kreće da skače cena na gore jer dobijaju AI, onda ide čuveno "nije velika razlika da opravda zamenu, samo sa starijih modela koji ne dobijaju AI vredi".
A kog update-aPosle poslednjeg update-a sam bukvalno prvi dan primetio značajno bolje držanje baterije, evo i posle nekog vremena je isto, ako ne i bolje, ne znam da li je još neko primetio ili je u tom momentu “naučio” i optimizovao bateriju prema mojim navikama 😂
Za dva dana trajanja baterije verujem samo @LemajaNe znam šta je po tebi "značajno bolje". Meni 15 pro na 17.6.1 traje dva dana lagano (ne igram igre i nemam društvene mreže), sve ostalo koristim bez ustručavanja
Evo ovako ne brojimAktiviran 3.1.24 i do danas je 231 dan. Kad se podeli sa ciklusima ispada 1.94 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari