Kasno je sada za 14. Sačekaj još malo^Pitali me za savet oko kupovine iP, pa ne znam sta da im kazem, koliko se isplati cekati jos ~2 meseca za kupovinu. 🙂
Koliko sam pratio vesti, bilo je vise istih da Pro modeli poskupljuju osetno, a za vanila modele niko nista da kaze? Proslog septembra je vanila 13 tek nesto sitno pojeftinio izlaskom 14, bas me zanima sta ce ove jeseni biti sa cenama.
jesu smaraci sto sa svime kasne ili odbijaju da uvedu ali realno da izbace model sa punjenjem 65w, type c i fingerprint sa strane i 144hz sta bi onda mogli da izbace sledece godine? Nista spec...
Type c je must, kao sto se slažem da je 144hz potpuno nebitno isto tako znam da u životu se ne bih vracao na 60hz i msm da to jeste dosta kod ljudi bitno i da ce drzati politike 120hz.Ostalo kao sto rekoh sve preference i želje, a za brzo punjenje 40w mozda i nije tako blizu msm da im se ne žuri bas 😆Bukvalno nista od navedenog osim USB-C (i to zato sto moraju) nikada nece izbaciti. Punjenje ide do 40W i to ako uvedu stacked baterije, 144hz je apsolutno nebitno, fingerprint je proslost odavno (barem u Apple-u)...
Manje vise ovo.Bukvalno nista od navedenog osim USB-C (i to zato sto moraju) nikada nece izbaciti. Punjenje ide do 40W i to ako uvedu stacked baterije, 144hz je apsolutno nebitno, fingerprint je proslost odavno (barem u Apple-u)...
Moje predvidjanje za narednih nekoliko modela: Titanium umesto celika, jos bolje baterije, dosta poboljsana telephoto kamera, FaceID ispod ekrana uz (mozda) tanje bezele. Pretpostavljam da ce highlight sledeceg iOS-a (18) biti implementacija AI (unapredjivanjem Siri ili na neki drugi nacin) ali ce zahtevati novu verziju procesora ili zaseban cip, nece pustiti svima
Isto razmišljamo, mozda bih sačekao 16 običnu ukoliko bude imao type c i 120hz, mada cini mi se da su nesto istripovali da 120hz bude samo za pro modele. Do tad ostajem na 13pro 😁Iskreno, uvek bih uzimao osnovni model sasvim je dovoljno i sluzi par godina lagano i bez greske ali su stvarno slepci sto ne zele da stave 120hz. Ne prelazi mi se sa 12 obicne na bilo koji noviji zbog tog nedostatka a ne bih pucao novac za pro verzije bar za sada kad nisam u mogucnosti![]()
Kupiš 13 pro/14 pro i mirna ti glava do 18ice.Iskreno, uvek bih uzimao osnovni model sasvim je dovoljno i sluzi par godina lagano i bez greske ali su stvarno slepci sto ne zele da stave 120hz. Ne prelazi mi se sa 12 obicne na bilo koji noviji zbog tog nedostatka a ne bih pucao novac za pro verzije bar za sada kad nisam u mogucnosti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari