Navodno veće baterije + efikasniji cpu, na ionako već odlični sot, biće fantazija![]()
Here's How Apple's 3nm A17 Bionic Chip In iPhone 15 Pro Could Perform In Benchmarks Against A16 Bionic
A user shared his speculation on the upcoming 3nm A17 Bionic's benchmarks, offering major performance gains for the iPhone 15 Pro models.wccftech.com
Dobar zum s vremena na vreme dobro dodje. Uz to sto si nabrojao, moze i za planinarenje, zivotinje itd. A kad vec kosta kao "Sv. Petra kajgana", treba da ima i takve mogucnosti kao konkurencija.Svi pričaju o tom telephoto senzoru kao da je ne znam šta. Kontam za pro svrhu neke utakmice, formula 1 itd, ali ovako meni je i 3x okej za portrete i ništa više ne treba.
Meni je sve ispod 5x beskorisno i ne treba uopšte da se vodi kao telephoto. 3x crop sa 48mp daće skoro identičan rezultat. Samsung Ultra serija je tu neprikosnovena. Tebi je beskorisno, meni npr nedostaje to sa S22U (fazon jedina stvar koja mi nedostaje 😂). Tako da to treba poboljšati i na tom polju osetno kaskaju za konkurencijom.Svi pričaju o tom telephoto senzoru kao da je ne znam šta. Kontam za pro svrhu neke utakmice, formula 1 itd, ali ovako meni je i 3x okej za portrete i ništa više ne treba.
To su sve "profi" svrhe i nešto što ti treba godišnje 2-3 puta. Gde ti u svakodnevnom životu sad kad završiš sa poslom, sednes da popiješ kafu i na 50 metara ti vidiš beloglavog supa i kao sad cu da ga uslikam? Ne verujem ni da se penju ljudi svaki dan na planinu pa da fotkaju nešto.Dobar zum s vremena na vreme dobro dodje. Uz to sto si nabrojao, moze i za planinarenje, zivotinje itd. A kad vec kosta kao "Sv. Petra kajgana", treba da ima i takve mogucnosti kao konkurencija.
Jos 32 dana do predstavljanja...
Oni nemaju konkurenciju i ne vide je, mozda ako pratis ih dugo, uporedjuju samo sa svojim proslogodisnjim modelom ili modelom od pre 5 godina da pokazu kakav je napredak. Jelte niko nema iOS kao oni, pa ni ne mogu da se uporedjuju, a oni ni nece."ultra flagship" u pitanju, da ima i tu opciju kao konkurencija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari