Šta je novo?

iPhone 13

nije u pitanju bila brzina otvaranja aplikacija, nego brzina samo intefejsa. znači mnogo, mnogo fluidnije mi je delovala 16-ka od 13-ke. e sad, nisam upratio jeli kolegica upalila neki battery saver ili menjala brzinu animacija, ali kod njene 13-ke je fluidnost delovala duplo sporije u odnosu na 16-ku.

Dal je moguće da iPhone 13 PM od nekog skorije update nije u stanju da se poveže sa ranije zapamćenim bluetooth zvučnicima, mora ručno svaki jbni put.
Ima li nekog rešenja za to?
Ne mogu da verujem kakve amaterske gluposti
Gledam na Reddit more ljudi ima isti problem
Naravno sa Android S23U poveže se svaki put

Dal je moguće da iPhone 13 PM od nekog skorije update nije u stanju da se poveže sa ranije zapamćenim bluetooth zvučnicima, mora ručno svaki jbni put.
Ja imam isti problem, novo azuriranje od kako sam uradio tj ovo poslednje sto je izaslo svaki put moram rucno da povezujem, ranije nisam imao tih problema. Mozda poprave sa sledecim azuriranjem.

Došlo vreme da se blokiraju updates i na iPhone....

13 je sad već vremešan telefon koji je dobio veliki broj apdejta. Kad ste poslednji put uradili factory reset?

13 je sad već vremešan telefon koji je dobio veliki broj apdejta. Kad ste poslednji put uradili factory reset?
Ne vidim apsolutno nikakvu razliku između 12,13.14,15,16 PM
Nisam to nikad radio
Ovo mi je sekundarni telefon koji uglavnom koristim za muziku preko bluetooth i uveče da vrtim nešto oko posla jer manje ubija oči PWM od S23U

Pa zato i kažem, to je telefon koji je od 2021 kad je izašao dobio gomilu apdejtova. Možda bi bilo dobro uraditi mu jedan factory, sigurno bi prodisao i verovatno ispravio takve neke bagove

Drugarica ima 13 mini, verujem da bi mi spomenula ovaj problem, posto se ne odvaja od svog JBL Charge-a.

Kod nas u kući 13 i 16 pro. Oba vezana za JBL bluetooth zvučnik i dva para slušalica i nema raskačinjanja

JBL sva tri sam prodao jer imaju očajne baterije, par puta u na servis Xtreme model, dno dna kvalitet.
Već godinama samo Anker Soundcore i em su daleko jefntije na Amazonu em baterija traje i drži daleko bolje

Nocas mi je ispao iPhone 13 i prestao je da radi. Staklo je puklo, ne vidim da je pukao displej iza. Ne reaguje na punjac, ne vibrira, prekidac za vibraciju ne reaguje. Nesto je verovatno puklo. Sta bi moglo da bude? Moze li da se popravi?
Nije mi bio ukjucen icloud i tamo imam 3 i po godine slika :/

Za problem sa BTom.
Probajte "soft" reset (ili kako god se zove):
Volume Up pa Volume Down pa drzite Power dugme dok se ne pojavi jabuka.

Ne verujem da ce resiti, ali ne skodi da pokusate.
@marko_ns

Jesi imao Google Photos mozda?

Ma tebi mrtav fon, nece tu reset nista da pomogne. :D

Nocas mi je ispao iPhone 13 i prestao je da radi. Staklo je puklo, ne vidim da je pukao displej iza. Ne reaguje na punjac, ne vibrira, prekidac za vibraciju ne reaguje. Nesto je verovatno puklo. Sta bi moglo da bude? Moze li da se popravi?
Ne znam odakle si. Ja bih ga vodio u Pro Mobi ili u Macola. Nigde drugde!
Stvarno mi je žao. Nije što imam 13 PM ali serija 13 je, po mnogima, legendarna.
Aj pa javi šta bilo.

Iz Novog Sada sam. Odnecu sada telefon u fixme, za njih sam cuo vise preporuka. Pa ako ne bude mogao da popravi, odnecu u ProMobi. Macola ne radi tako nesto ako sam dobro skontao na njihovom sajtu, vec menjaju celu plocu odmah. Mada cu svakako i njih pitati.

Ћера добила данас на поклон Ајфон 13, који је "страдао" тако да је кућиште искривљено, и задња страна је пукла. Слике су испод, са друге стране је доста мање крив него са ове која се види. Екран је неоштећен, и генерално би требало да је исправан теледон, па ми је идеја да се препакује у друго исправно кућиште и замени задња страна.

Пре свега ме интересује да ли да се гледа половно/афтермаркет кућиште, или евентуално неки комплетан телефон са цркнутом/закључаном плочом па да се само пребаци плоча из овог који је исправан и откључан? Да ли 13-ца има неке додатне заштите при овим рокадама који би правили проблем са face-id и сл. Сваки савет је добродошао.
1754922280796.png
1754922297404.png

Nazad
Vrh Dno