Šta je novo?

iPhone 13

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do 70% originalne. Zavisi gdje je mijenjaš i kako te odrape.

~10000din.

Pozdrav, da li vredi uzimati Iphone 13 pm sa baterijom na 84%, polovan..
Da li moze da gura ceo dan sa jednim punjenjem jačeg korišćnja bez igrica..

Ukratko i da i ne. Jače korišćenje je individualno i nečije lakše korišćenje je jače i obrnuto.
Ta baterija je za zamenu, pa računaj još nekih 15-ak hiljada dinara na tu cenu telefona. Ako ti to daje računicu onda uzimaj. Zamenices bateriju i biti miran bar 2 godine.

18500,da budemo precizni je baterija.😉

Moj 13PM ima 77%.
Ja ne volim tel ujutru u rukama nikako. Čim se probudim samo ga stavim na punjač nekih 45 min i napuni se između 87-92%.
Kasnije pred kraj radnog dana na poslu IAKO JOŠ NIJE ZA PUNJAČ ja ga stavim i punim do 15h i često bude 95-100% i to je to.
Uglavnom, 13 PM je zmaj od telefona.

Odgovor na tvoje pitanje je da, može da izgura ali sve je to objektivno ali najsigurnije računaj da ga tamo predveče puniš nekih pola sata.

Kod mene 13PM ima 88% punim ga uvece ali jednostavno mnogo je manje jeo bateriju iOS 18 nego sad 26.

Ruku na srce, star nam je telefon. ☺️
Meni ne smeta da ga punim u toku dana pred kraj radnog vremena.
Nešto mi se ne prelazi na iPhone 17 jer me strah kako ću reagovati na manju veličinu.
Za Pro ili ProMax jednostavno imam prečih stvari.
A i boje su katastrofa.

moj je na 88% bh u decembru ce biti 2 godine inace kako ga imam ali imam ac+ pa sam miran

Pozdrav, da li vredi uzimati Iphone 13 pm sa baterijom na 84%, polovan..
Da li moze da gura ceo dan sa jednim punjenjem jačeg korišćnja bez igrica..
ja sam uzeo pre više od godinu dana na 87% bh, sada je na 83 i više nego dovoljno da izgura dan.... tako da ako je očuvan primerak i korektna cena uzimaj slobodno..... bar još godinu dve ima da tera bez potrebe za zamenom. Sin ima ip 11 na 70% bh i osim one poruke za zamenu baterija izgura ceo dan tako da ...... ovde kod nas na jugu mali lokalni servisi menjaju baterije za 35-50e zavisno od modela, s zamenskim, moj drugar je zamenio sa nekom, zaboravio sam ime marke, na 11 pro kaže sad mu ladno izgura dva dana više nego kad ga je kupio novog

Nazad
Vrh Dno