ja sam imao iphone 13 pro u podesavanju pisalo 85% bh vidim nesto losije drzi tek na 3utools pokazalo 79% bh ko zna kad palo na 79%Pre 9 meseci sam kupio mami iphone 13 na poklon (polovan). Imao je 84% battery health, nakon 9 meseci i dalje bh stoji na 84% i ako je primetila da je trajanje baterije znatno losije nego pre 9 meseci. Prodavac je rekao da telefon nikad nije servisiran. Da li je moguće da je neko zamenio bateriju na 84% za lošiju ili da se telefon samo zapucao na 84 i ne prikazuje niže?
Imaj samo u vidu da je besplatna kada padne ispod 80%, a imaš AC+.Moguće, kod mene je na 81% još malo pa dve godine.
Lično nisam nešto primetio da je značajno lošije, a odneo bi ga odmah na zamenu jer je besplatna preko AC+.
Trajanje baterije zavisi od mnogo faktora a proveru možeš i sam preko 3uTools. Tamo dobiješ realnije prikaze oko broja punjenja i slično.
Znam, ima mala sestričina 12-cu i odavno joj je iskočilo obaveštenje za bateriju ali ne žuri dete nigde 🙂Imaj samo u vidu da je besplatna kada padne ispod 80%, a imaš AC+.
Ja sam pre neki dan prodao svoj 13 pro, bio sam na ios 16.9... moj savet je da ostaneš na starom....ako ništa drugo, kad budeš prelazila na novi iphone, imaćeš jači utisak, da si dobila nešto novo 🙂Cao
I dalje sam na 17.5,sta mislite da li da uradim update ili ne. Imam 13 PM. Ništa mi za sad ne smeta, a i ne znam sta bi smetalo da ostanem na starom softweru, Hvala
Telefon nam je zmaj. 😊 Iako je vremešan.Cao
I dalje sam na 17.5,sta mislite da li da uradim update ili ne. Imam 13 PM. Ništa mi za sad ne smeta, a i ne znam sta bi smetalo da ostanem na starom softweru, Hvala
Imam obicnu 13-ticu,radi to sad pristojno,ali ne dobijas nista specijalno u odnosu na ios 18,tako da je sve na tebi.Cao
Prebacio se pre dva dana na 26.3, i koliko mogu primetiti baterija za nijansu bolja. Screen on Time 7h10m, baterija napunjena jutros u 06:15 na 98% a sada je u 18:45 na 20%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari