Resize image na netu imas milion stranica.Pozdrav,
Kako mi je najlakše da smanjim rezoluciju slikama koje sam slikala, a moram da ih posaljem emailom, ne we transferom, ima ih oko 20tak i svaka je po 5 mb otprilike. Nemam komp pri ruci pa moram sa telefonom. Nije toliko bitan krajnji kvalitet, samo ih moram smanjiti... Hvala
Ako ikad ides po evropi wizzom i ryanom gde ima apple storeova, tamo, jer je jeftinije nego kod nas (a zavrsice ti svakako za 2h tamo umesto za 2-3 dana kod nas, kakva je praksa generalno ovih dana), i dobices 'sveziju' bateriju (skorije izasla iz fabrike).Ima li neko predlog gde zameniti bateriju za iPhone 13 mini?
Brat ga koristi više od dve godine, ne bi da ga menja a baterija oslabila pa bi samo da je zameni.
Dobra je kamera tacno se vidi razlika.Bolje apple pegla u nekim situacijama.Imam i S24U.Iphone mi je sekundarni uredjaj.Posto koristim i mac koristim i jedan apple telefon zbog togaPozdrav!
Imam Samsung s23 i uopšte nisam zadovoljna telefonom. Razmišljam da pređem na iphone 13, pa me zanima vaše mišljenje, da li je to pametna odluka?
Najbitnija mi je kamera, fotografije/snimci i generalno sama brzina telefona, jer telefon uglavnom najviše koristim za kreiranje sadržaja za društvene mreže i rad na istim.
Unapred, hvala na odgovoru.
Bolje je apple optimizovan u nekim stvarima od androida. Primeti se razlika.Ja koristim zbog toga oba sistema pa imam blagodeti.Ja sam pre toga imala isto Samsung čini mi se A53 i znatno mi je bio bolji od ovog s23, bukvalno se od prvog dana nismo našli. Nije on loš, nego prosto meni nije legao, očekivala sam znatno više. Iz tog razloga razmišljam da pređem na iphone.
Ja sam uzeo sad 13-ticu skoro umesto SE 2020 taj ce za 2 meseca imati 4 godine bh je na 80% na njemu posle oko 700 ciklusa otprilike.Uletelo mi povoljno rata oko 2500 u a1 na nekom manjem paketu.Šta uzeti? 13, 13 pro ili 14?
13 proŠta uzeti? 13, 13 pro ili 14?
13 mini! Najzgodniji telefon trenutno. Baterija i dalje super, brzina, kamera... 13 je vec prevelik, smeta u dzepu, koriscenje sa jednom rukom nije sjajno.Šta uzeti? 13, 13 pro ili 14?
Kako si ga rešio ili kako se rešilo?Softverski je bag, dešavalo se i meni pre nekog vremena. 😄
Ok. Hvala. Vidim da imam neko ažuriranje na čekanju. Nadam se da će već sada biti rešeno. Hvala još jednom na brzim odgovorima.Nekim od ažuriranja ne nestalo
A šta misliš za 14 pro ali refurbished, nov? Cena ako uspem da iscenkam jedno 550 eur jer traži 600Ja bih pre uzeo 13 pro nego 13 ili 14.
Imao sam ga do skoro i stvarno odličan telefon, promenio sam za 13 pro max koliko mi ta serija odgovara, samo sam hteo veći ekran i duže trajanje baterije...
Ne mora biti nov, u suštini ako je fizički lepo očuvan jedino ga baterija koči da bude kao nov, ona se naravno može promeniti originalna u ovlašćenom servisu ali to kod nas košta 18.000 tako da imati i to u vidu. Ne bih kinske ili kopije baterija preporučio.
Plus na strani obične 13ke bi bila naravno manja cena i to što bi se mogao naći nov sa garancijom lakše, pogotovo 14.
Još jednom hvala ali sada kada sam opet pogledao ode u međuvremenu.Refurbished samo ako je direktno od Apple-a.
Takvi telefoni dolaze u kutiji drugačioj od regularnog(slika u prilogu), odnosno na njima piše da su refurbished. Kod nas toga nema da se nabavi, osim ako se ne kupi preko i ne donese.
U ostalim slučajevima su to popravljani telefoni sa neoriginalnim delovima. Ako je Apple Certified Refurbished onda okej ako nije onda bolje polovan. A ako se misli na telefon dobijen nov u garanciji(imao sam dva), to je isto okej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari