Šta je novo?

iPhone 13

Moze li na još neki način, ne koristim matičnu aplikaciju..

Koristim iOs mail aplikaciju na gmail adresi :) Koji dan da se navikneš ali nisam nikada više upalio gmail aplikaciju na iOs-u.
Stvar ukusa ali probaj, možda ti bude lakše i zbog takvih stvari.

Inače postoji način, napravi shortcuts. Izaberi slike i smanji prema tvojim potrebama.
Evo uputstvo:

Pozdrav,
Kako mi je najlakše da smanjim rezoluciju slikama koje sam slikala, a moram da ih posaljem emailom, ne we transferom, ima ih oko 20tak i svaka je po 5 mb otprilike. Nemam komp pri ruci pa moram sa telefonom. Nije toliko bitan krajnji kvalitet, samo ih moram smanjiti... Hvala
Resize image na netu imas milion stranica.

Ima li neko predlog gde zameniti bateriju za iPhone 13 mini?

Brat ga koristi više od dve godine, ne bi da ga menja a baterija oslabila pa bi samo da je zameni.

Ima li neko predlog gde zameniti bateriju za iPhone 13 mini?

Brat ga koristi više od dve godine, ne bi da ga menja a baterija oslabila pa bi samo da je zameni.
Ako ikad ides po evropi wizzom i ryanom gde ima apple storeova, tamo, jer je jeftinije nego kod nas (a zavrsice ti svakako za 2h tamo umesto za 2-3 dana kod nas, kakva je praksa generalno ovih dana), i dobices 'sveziju' bateriju (skorije izasla iz fabrike).

Jedino su Macola/ProMobi/iStyle zvanicni kod nas, ali svi deru u poredjenju sa ostatkom sveta tako da...

Drugari, kako je moguće da "jabuka" sam ažurira ios, iako mi je opcija "automatic updates" i dalje isključena, bio sam na ios 15.x a sad je 17.6.1 .... slucajno sam video, kako je to moguce i dal postoji šansa da vratim ikako ili da bar ostane na ovom da ne ode na noviji sam kao sad?

Prilozi

• 173403525077455359461359891012.jpg
    173403525077455359461359891012.jpg
    163.4 KB · Pregleda: 20
Sigurno te pitao da li hoćeš update i ti si kliknuo, kao većina, later, misleći, što je normalno, da to znači realno kasnije ćeš da odlučiš da li i kad želiš da uraiš update, a za njega je to značilo kasnije tokom noći on može da to uradi i podigne sistem. Trebao si da klikneš learn more i onda samo uđeš u Settings/General/Storage, nađeš ipsw koji je skinuo, klikneš na njega i skrol niže na delete.
Izuzetno je nenormalno da povremeno, najčešće ako je tokom noći na punjaču i povezan na WiFi, skine novu verziju iako je uključeno off na automatic update.
Uvek u Settings kad vidiš da te pita da odradi update i obrišeš skinuti fajl.

video sam to i siguran sam 100% da nisam kliknuo na "later" jer sam to i na 11 i 11 pro takođe uvek tako, i na nijednom od ta dva mi se ovo nije desilo.... nemam pojma šta se na ovom 13 desilo

Kapiram, ali na nešto si morao da klikneš da bi sklonio notifikaciju 😃 Davno sam to ukapirao kad je odradio jedan updat na taj način 😃 SVakako je nenormalno ga uopšte skida kad mu je isključena ta opcija 😃

Nazad
Vrh Dno