Dragan992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2008
- Poena
- 365
Moja oprema
- Laptop
- (2021) ASUS ROG Zephyrus G15 GA503QR
- Tablet
- Samsung Galaxy Note 10.1 N8000
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 15 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Hvala puno obojici na odgovorima 🙂 Znaci 24m garancija piši propalo 🙂 Zanimljiva činjenica vezana za bateriju i Samsung (S21 je u pitanju). Drugar je telefon kupio preko Mts-a (u aprilu 2020. bila je promocija 3.godina garancije gratis). Odneo je telefon u Begram (ovlašćeni servis kod Brankovog mosta za Samsung) i uz masu peripetija oko dokazivanja da postoji ta 3. godina garancije, zamenjena mu je baterija i džek za punjenje (kabl je ispadao iz džeka), jer se inicijalno žalio da mu baterija slabo drži i džek ne drži kabl. Oboje je zamenjeno besplatno uz objašnjenje da otkad su baterije nezamenjive od strane korisnika, smatraju se delom telefona i samim tim na njih traje garancija isto koliko i na ceo telefon. Ovo je info iz prve ruke, bio sam lično prisutan pri predaji telefona na servis i pri preuzimanju istog. Pa se ponadah da je ista situacija i sa iPhone telefonima 🙂 Svakako hvala na odgovoru 🙂To da je ispod 80% važi samo ukoliko je uplaćen Apple Care+ (Mikenzi je potvrdio na nekom threadu).
Preteče me kolega.