Gde može to da se vidi? Pošto telefon nije moj?Pogledaj šta vuče toliko baterije
Meni se desilo jedno da mi je ekstremno se brzo baterija trošila i da se grejao telefon, kad ono Instagram piči u pozadini po XY sati.. Samo sam ga obrisao i ponovo instalirao i smirilo se.
Neki ce reci da predje, neki ce reci da ne predje ako mu sve super radi, ali iskreno, da je u pitanju bilo koja druga kompanija a ne Apple, rekao bih ostavi na starom, no ipak Apple izuzetno revnosno adresira security probleme, exploitove, itd, i jedini su u industriji koji se sa toliko brige odnose prema svojim uredjajima (nekad je Huawei bio slican, sada ne bas toliko), da bih rekao - azuriraj definitivno.Jedno pitanje za druga. On je na iosu 15 . nesto. Da li bi prelaskom na najnoviju verziju dobio neka poboljsanja ili da ostane na trenutnoj verziji sa kojom je zadovoljan?
nema to nijedan telefon, to provajder radi, zasto... ako ona sazna neka nam napise
Ja bih ti rekao da ne prelazis, ja sam uradio jedan od prethodnih update, 16.4 ili 16.5 i baterija mi je otisla dodjavola. Da se ogradim, covek sam koji je sa Androida skocio u iPhone i nikada na androidu nisam pratio battery life, jer jelte telefon je imao brzo punjenje, i kad zagusti dopuni se. Doduse to sa iPhone nije moguce, izuzetno silujem telefon i iPhone to ne moze da isprati. Baterija je na 86%, telefon je mislim 16 meseci star, i to ne mogu da shvatim.Kakva su vam iskustva sa ios 16.6, Da li vredi preći sa 15.3 ?
Najviše mi je zbog baterije,da se ne pogorša ,ostalo mi je nebitno .
Inače telefon radi savršeno. Bh na 87% posle godinu u 8meseci.
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari