Isti slucaj na ip 13 pro ios 16 beta 6MEni je baterija juce presla na 99% BH, tel imam od pocetka prodaje negde od oktobra (13PM), uvek je punjen na kablu i prvi put da sam gledao koliko god sam mogao da vodim racuna o tome da baterija uvek bude izmedju 20-80% . SoT je i dalje skoro pa ne promenjen od prvog dana.
sad ce to krenuti polako padati bez brigeMEni je baterija juce presla na 99% BH, tel imam od pocetka prodaje negde od oktobra (13PM), uvek je punjen na kablu i prvi put da sam gledao koliko god sam mogao da vodim racuna o tome da baterija uvek bude izmedju 20-80% . SoT je i dalje skoro pa ne promenjen od prvog dana.
Ja isto imam 13PM od oktobra, punim ga svaku noc dok spavam, magsafe, kabal, spori/brzi punjac (sta mi je prvo pri ruci), ne pazim na koliko % je baterija, niti me zanima - i isto je na 99% BH.MEni je baterija juce presla na 99% BH, tel imam od pocetka prodaje negde od oktobra (13PM), uvek je punjen na kablu i prvi put da sam gledao koliko god sam mogao da vodim racuna o tome da baterija uvek bude izmedju 20-80% . SoT je i dalje skoro pa ne promenjen od prvog dana.
Kakvi ste buntovnici, ne ostavljate preko noći da se puni 😂
od mene preporuka za spigen ultra hybrid masku, spigen ez glas staklo (ima kod madjara na kp za oko 20e)Koje maske su dobre za 13 starlight? I ono zastitno staklo jel ima neko dobro ili je svejedno
Pogodio si svaka ti cast evo samo 5 dana kasnije preslo na 98 😂sad ce to krenuti polako padati bez brige
Isti slucaj i kod mene sa aktivacijom iMessage. 13 pro i mts esim. Pisao mts supportu kao sve ok sa njihove strane, ali nikako ne uspevam da aktiviram.
Da , isti je email kao i kad mi stizu "racuni" , a i ako kliknem na email direktno otvara music store > itunes billing sekciju na meku.Da li si siguran da je od Apple-a?
Proradio iMessage sam od sebe.Najverovatnije ćeš morati da zameniš eSIM, koliko god to čudno zvučalo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari